Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bendeniz46" data-source="post: 390525" data-attributes="member: 9582"><p>Eminim çok acil diye size mail atan birçok kişi vardır. Ancak son çare olarak bu şekilde sizin fikrinize müracaat etmem gerekti lütfen mazur görünüz.</p><p></p><p>Doğum Tarihim: 02.01.1989</p><p>Yüksek Lisans Başlangıç Tarihi: 17.09.2013 (Özel Üniversite)</p><p>Kayıt Dondurma: Eylül 2014-Eylül 2015 (2 Dönem)</p><p></p><p>Yatay geçiş ile bu ay başka bir özel üniversiteye başvurdum, derslerimi saydırdım ve kesin kayıt yaptırırsam (son gün 3 eylül 2015, 3.000 TL kayıt ücreti peşin) karşılığında yalnızca tez alacağım.</p><p></p><p>Ocak 2016 Bir devlet üniversitesi bölümümün yüksek lisans programını açacağını ilan etti.</p><p></p><p>Bu durumda sizce yapmam gereken en mantıklı şey nedir? Ortada 3 üniversite var, VE askerlik, maddi durumlar, doktoraya yetişebilme vb. bileşenler var</p><p></p><p>1) Halihazırda kaydımı henüz sildirmediğim ilk üniversitem</p><p>2) yatay geçişimi kabul etmiş ve kesin kaydımı bekleyen 2. özel üniversite</p><p>3) Ocak 2016 da alım yapacak olan devlet üniversitesi</p><p></p><p>* Devlet Üniversitesi 0cak 2016'da sıfırdan başvuru yapıp dersleri saydırabileceğimi ve teze geçebileceğimi ANCAK 2 dönem zorunlu tez dönemi olduğunu söyledi (Tecil ?) (İlk üni. kaydı silinirse?)</p><p>veya yatay geçiş yaptığın üniversitede teze başla dönem ortasında açtığımızda buraya yatay geçiş yaparsın diye de bir teklif sundu (Maddi Kayıp !)</p><p></p><p></p><p>Askerlik Tecil Belgesindeki ifade: Yükümlünün sevki 26.12.2016 tarihine kadar tehir edilmiştir. Sevk tehiri bitim tarihine göre yükümlü Mayıs 2017 de sevke tabi olacaktır</p><p></p><p></p><p>MÜMKÜNSE CEVAP LUTFEDERSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİM, İNANIN HERKES FARKLI ŞEY SÖYLEDİĞİNDEN KAFAM İNANILMAZ KARIŞTI VE GÜVENİLİR KAYNAĞIM YOK.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bendeniz46, post: 390525, member: 9582"] Eminim çok acil diye size mail atan birçok kişi vardır. Ancak son çare olarak bu şekilde sizin fikrinize müracaat etmem gerekti lütfen mazur görünüz. Doğum Tarihim: 02.01.1989 Yüksek Lisans Başlangıç Tarihi: 17.09.2013 (Özel Üniversite) Kayıt Dondurma: Eylül 2014-Eylül 2015 (2 Dönem) Yatay geçiş ile bu ay başka bir özel üniversiteye başvurdum, derslerimi saydırdım ve kesin kayıt yaptırırsam (son gün 3 eylül 2015, 3.000 TL kayıt ücreti peşin) karşılığında yalnızca tez alacağım. Ocak 2016 Bir devlet üniversitesi bölümümün yüksek lisans programını açacağını ilan etti. Bu durumda sizce yapmam gereken en mantıklı şey nedir? Ortada 3 üniversite var, VE askerlik, maddi durumlar, doktoraya yetişebilme vb. bileşenler var 1) Halihazırda kaydımı henüz sildirmediğim ilk üniversitem 2) yatay geçişimi kabul etmiş ve kesin kaydımı bekleyen 2. özel üniversite 3) Ocak 2016 da alım yapacak olan devlet üniversitesi * Devlet Üniversitesi 0cak 2016'da sıfırdan başvuru yapıp dersleri saydırabileceğimi ve teze geçebileceğimi ANCAK 2 dönem zorunlu tez dönemi olduğunu söyledi (Tecil ?) (İlk üni. kaydı silinirse?) veya yatay geçiş yaptığın üniversitede teze başla dönem ortasında açtığımızda buraya yatay geçiş yaparsın diye de bir teklif sundu (Maddi Kayıp !) Askerlik Tecil Belgesindeki ifade: Yükümlünün sevki 26.12.2016 tarihine kadar tehir edilmiştir. Sevk tehiri bitim tarihine göre yükümlü Mayıs 2017 de sevke tabi olacaktır MÜMKÜNSE CEVAP LUTFEDERSENİZ ÇOK SEVİNECEĞİM, İNANIN HERKES FARKLI ŞEY SÖYLEDİĞİNDEN KAFAM İNANILMAZ KARIŞTI VE GÜVENİLİR KAYNAĞIM YOK. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili