Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="deadnote" data-source="post: 376558" data-attributes="member: 79970"><p>Nazmi Hocam merhaba,</p><p></p><p>Ben de tamamen aynı soruyla karşı karşıyayım. Forumu baştan sona gezdim, okudum, kimseyi aynı şeyleri tekrarlamaya zahmet ettirmemek için ama hakikaten bu konuda net bir bulgu yok.</p><p></p><p>Aralık 2015'te tecilim bitiyor, halihazırda bitiremeyeceğim bir yüksek lisans programına kayıtlıyım. "Eskisinden kayıt sildirmek + yeni yüksek lisansa kayıt olmak" suretiyle askerliğimi tekrar tecil ettirmek istiyorum. Yalnız burada ben de kesinlikle bu işlemin sırası konusunda tereddüt yaşıyorum. Forumda birçok insan var ki tecilleri ya geçmek üzere ya da geçmiş bakaya durumuna düşmüşken mevzuya uyanıp aksiyon almışlar. Benim durumum öyle değil; benim tecilin bitmesi bakımından Aralık 2015'e kadar sürem var.</p><p></p><p>Dolayısıyla, benim sorum; rahat rahat, geniş geniş, yeni bir yüksek lisans programına kaydolduktan sonra, eski yüksek lisanstaki kaydımı silerek (ve onlar da askerlik şubesine bildirerek tecilimi düşürerek) yeni başlayacağım yüksek lisansın öğrenci işlerine giderek tecilimi yaptırabilir miyim? Yoksa, eski yüksek lisansıma kayıtlı olduğumu gösterir askerlik durum belgem ile yeni yüksek lisansa kaydolmaya gittiğimde "sana tecil yapmayız" sürpriziyle karşılaşma ihtimalim var mı? Ya da başka bir deyişle, okula kayıt olduktan sonra "herhangi bir tarihte" öğrenci işlerine tecil işlemlerimin yapılması için başvurabiliyor muyum yoksa sorun çıkartırlar mı?</p><p></p><p>Yardımlarınız çok ama çok sevindirecek...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="deadnote, post: 376558, member: 79970"] Nazmi Hocam merhaba, Ben de tamamen aynı soruyla karşı karşıyayım. Forumu baştan sona gezdim, okudum, kimseyi aynı şeyleri tekrarlamaya zahmet ettirmemek için ama hakikaten bu konuda net bir bulgu yok. Aralık 2015'te tecilim bitiyor, halihazırda bitiremeyeceğim bir yüksek lisans programına kayıtlıyım. "Eskisinden kayıt sildirmek + yeni yüksek lisansa kayıt olmak" suretiyle askerliğimi tekrar tecil ettirmek istiyorum. Yalnız burada ben de kesinlikle bu işlemin sırası konusunda tereddüt yaşıyorum. Forumda birçok insan var ki tecilleri ya geçmek üzere ya da geçmiş bakaya durumuna düşmüşken mevzuya uyanıp aksiyon almışlar. Benim durumum öyle değil; benim tecilin bitmesi bakımından Aralık 2015'e kadar sürem var. Dolayısıyla, benim sorum; rahat rahat, geniş geniş, yeni bir yüksek lisans programına kaydolduktan sonra, eski yüksek lisanstaki kaydımı silerek (ve onlar da askerlik şubesine bildirerek tecilimi düşürerek) yeni başlayacağım yüksek lisansın öğrenci işlerine giderek tecilimi yaptırabilir miyim? Yoksa, eski yüksek lisansıma kayıtlı olduğumu gösterir askerlik durum belgem ile yeni yüksek lisansa kaydolmaya gittiğimde "sana tecil yapmayız" sürpriziyle karşılaşma ihtimalim var mı? Ya da başka bir deyişle, okula kayıt olduktan sonra "herhangi bir tarihte" öğrenci işlerine tecil işlemlerimin yapılması için başvurabiliyor muyum yoksa sorun çıkartırlar mı? Yardımlarınız çok ama çok sevindirecek... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili