Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yumrucan" data-source="post: 375758" data-attributes="member: 80326"><p>Merhaba. 01.03.1991 doğumluyum. 01.07.2013 tarihinde üniversiteden mezun oldum. Mezuniyet sonrası tecil işlemlerinin öğrenci işleri tarafından yapıldığını sanıyordum. Yanlış bildiğim üzere mezuniyet tarihinden bu güne tecil işlemi yaptırmadım. Maalesef bunu bu gün öğrendim. Askeri açıdan ne durumdayım bilmiyorum. Yüksek lisansa başlayacağım ve büyük ihtimalle de kazanacağım. Fakat kesin kayıt esnasında e-devlet üzerinden âaskerlik durum belgesiâ istiyorlar. e-devletâten bu belgeyi almak istediğimde ise âAskerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir.â uyarısı alıyorum. Yüksek lisans kesin kayıt tarihi ise 20.07.2015 Şu durumda askerliğimi tecil ettirme durumum söz konusu olur mu? Yüksek lisans kesin kayıt esnasında istenen askerlik durum belgesini alamaz mıyım? Askerlik şubesine gittiğim takdirde askerlik işlemlerimi başlatıp önümüzdeki celp döneminde asker mi olurum? Şu an kaçak mıyım bakaya mıyım? Mezuniyet sonrası askerlikle ilgili hiç bir işlem yaptırmadım.</p><p>Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yumrucan, post: 375758, member: 80326"] Merhaba. 01.03.1991 doğumluyum. 01.07.2013 tarihinde üniversiteden mezun oldum. Mezuniyet sonrası tecil işlemlerinin öğrenci işleri tarafından yapıldığını sanıyordum. Yanlış bildiğim üzere mezuniyet tarihinden bu güne tecil işlemi yaptırmadım. Maalesef bunu bu gün öğrendim. Askeri açıdan ne durumdayım bilmiyorum. Yüksek lisansa başlayacağım ve büyük ihtimalle de kazanacağım. Fakat kesin kayıt esnasında e-devlet üzerinden âaskerlik durum belgesiâ istiyorlar. e-devletâten bu belgeyi almak istediğimde ise âAskerlik durumunuz ile ilgili bilgi almak istiyorsanız askerlik şubesine gitmeniz gerekmektedir.â uyarısı alıyorum. Yüksek lisans kesin kayıt tarihi ise 20.07.2015 Şu durumda askerliğimi tecil ettirme durumum söz konusu olur mu? Yüksek lisans kesin kayıt esnasında istenen askerlik durum belgesini alamaz mıyım? Askerlik şubesine gittiğim takdirde askerlik işlemlerimi başlatıp önümüzdeki celp döneminde asker mi olurum? Şu an kaçak mıyım bakaya mıyım? Mezuniyet sonrası askerlikle ilgili hiç bir işlem yaptırmadım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili