Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="slmozcy" data-source="post: 359583" data-attributes="member: 68432"><p>Merhaba, </p><p></p><p>tavsiyem üniversiteniz ilgili enstitü eğitim-öğretim yönetmeliğini okumanız. </p><p>Bununla ilgili olarak geçen maddelerde tam olarak ne yazıyor? </p><p></p><p>Ben de vakıf üniversitesinde lisans üstü öğrenimimi tamamladığım için karar "öğrenciliğin devam edeceği (atılmama) ancak öğrencilere tanınan haklardan yararlanamama" şeklinde idi. </p><p></p><p>Dolayısıyla, anladığım kadarıyla sizin de öğrenciliğiniz devam ediyor ancak öğrencilere tanınan haklardan (askerlik tecil işlemi vb.) gibi yararlanamıyorsunuz. </p><p></p><p>Henüz bakaya kalmadıysanız, 2015-2016 Güz Yarıyılında yeni bir üniversitede lisansüstü programa kayıt yaptırmanız mantıklı olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="slmozcy, post: 359583, member: 68432"] Merhaba, tavsiyem üniversiteniz ilgili enstitü eğitim-öğretim yönetmeliğini okumanız. Bununla ilgili olarak geçen maddelerde tam olarak ne yazıyor? Ben de vakıf üniversitesinde lisans üstü öğrenimimi tamamladığım için karar "öğrenciliğin devam edeceği (atılmama) ancak öğrencilere tanınan haklardan yararlanamama" şeklinde idi. Dolayısıyla, anladığım kadarıyla sizin de öğrenciliğiniz devam ediyor ancak öğrencilere tanınan haklardan (askerlik tecil işlemi vb.) gibi yararlanamıyorsunuz. Henüz bakaya kalmadıysanız, 2015-2016 Güz Yarıyılında yeni bir üniversitede lisansüstü programa kayıt yaptırmanız mantıklı olabilir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili