Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 359489"><p>Merhabalar,</p><p></p><p>Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde uzaktan tezsiz yüksek lisans yapıyordum. 2 dönemdir harç yatırmadım. Daha önce forumda yaptığım araştırmalar sonucu harç yatırmama sebebiyle okuldan atılma olmadığını, öğrencilik haklarımdan faydalanamayacağımı, askerlik tecilinin de zarar görmeyeceğini okumuştum farklı başlıklarda. </p><p></p><p>Dün aldığım bir maille tecilimin bozulduğunu ve Ağustos 2015 celpine sevk olduğumu öğrendim. Okulu aradığımda da yönetim kurulu kararı gereği kaydımın pasif duruma düşürüldüğü ve tecilimin bozulduğunu, tekrar aktifleştirsem de tecil yapılamayacağı söylendi. Referans olarak da aşağıdaki linkte belirtilen duyuruyu gösterdiler.</p><p></p><p>Bu yaptıklarının yasal dayanağı var mıdır yoksa yaptıkları yasa dışı veya yasal bir açıklıktan faydalanmak mıdır?</p><p></p><p>http://www.yesevi.net/#!duyurular#177</p><p></p><p>Teşekkürler,</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 359489"] Merhabalar, Ahmet Yesevi Üniversitesi'nde uzaktan tezsiz yüksek lisans yapıyordum. 2 dönemdir harç yatırmadım. Daha önce forumda yaptığım araştırmalar sonucu harç yatırmama sebebiyle okuldan atılma olmadığını, öğrencilik haklarımdan faydalanamayacağımı, askerlik tecilinin de zarar görmeyeceğini okumuştum farklı başlıklarda. Dün aldığım bir maille tecilimin bozulduğunu ve Ağustos 2015 celpine sevk olduğumu öğrendim. Okulu aradığımda da yönetim kurulu kararı gereği kaydımın pasif duruma düşürüldüğü ve tecilimin bozulduğunu, tekrar aktifleştirsem de tecil yapılamayacağı söylendi. Referans olarak da aşağıdaki linkte belirtilen duyuruyu gösterdiler. Bu yaptıklarının yasal dayanağı var mıdır yoksa yaptıkları yasa dışı veya yasal bir açıklıktan faydalanmak mıdır? http://www.yesevi.net/#!duyurular#177 Teşekkürler, [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili