Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ismael1" data-source="post: 353641" data-attributes="member: 75342"><p>Öncelikle merhabalar,</p><p></p><p>Benim sorum karmaşık bir durumum ile ilgili. Şu an iki üniversitede yüksek lisans yapıyorum; ancak daha önce başladığım programdan elde ettiğim tecilim 2014 eylül sonunda bitti. ikinci yüksek lisans kaydımı bakaya kalmadan önce, ama önceki yüksek lisans kaydımı sildirmeden yaptırdım. yoklama durumundayken tezi bitiririm diye düşündüm ama olmadı ne yazık ki. şu an bakaya durumundayım. önceki yüksek lisans kaydımı sildirip ikinci yüksek lisansım üzerinden tekrar tecil yaptırabilir miyim? ve bu bakaya durumunun yaptırımı ne olur? eğer acilen cevap verebilirseniz çok minnettar olacağım. teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismael1, post: 353641, member: 75342"] Öncelikle merhabalar, Benim sorum karmaşık bir durumum ile ilgili. Şu an iki üniversitede yüksek lisans yapıyorum; ancak daha önce başladığım programdan elde ettiğim tecilim 2014 eylül sonunda bitti. ikinci yüksek lisans kaydımı bakaya kalmadan önce, ama önceki yüksek lisans kaydımı sildirmeden yaptırdım. yoklama durumundayken tezi bitiririm diye düşündüm ama olmadı ne yazık ki. şu an bakaya durumundayım. önceki yüksek lisans kaydımı sildirip ikinci yüksek lisansım üzerinden tekrar tecil yaptırabilir miyim? ve bu bakaya durumunun yaptırımı ne olur? eğer acilen cevap verebilirseniz çok minnettar olacağım. teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili