Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 322029"><p>Arkadaşlar ve Nazmi hocam merhaba bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. Askerlik belgemde 31.03. 2015' e kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazıyor. yüksek lisans bitirmem sebebiyle 1 yıl tecil ettirdim. o tecil de 31.03.2015 de doluyor. Şu an 2. yüksek lisans a devam ediyorum. Enstitüyle konuştum ama ne olur ne olmaz deneyimli arkadaşlarımdan da bilgi almak istedim </p><p>1. Erteleme için yazı yazarız dediler ama 2.yüksek lisans ta erteleme yok biliyorum fakat enstitü görevlisi bap projesi yaptığım için yükümlülüğün var belki 3-4 ay erteletebilirm yani Ağustos celbi veya en geç kasım celbine dedi bu ne kadar doğrudur bana pek mantıklı gelmedi. </p><p>2. Eylül 2015 de doktoraya başlayacağım allah nasip ederse. O zamana kadar erteleme olmaz ise 4 ay bakaya kalacağım. Bu süre zarfında ensititü benim yüksek lisanstan kaydımı siler mi ? Bakaya öğrenciyim diye? Enstitüye sordum artık askerlik sizin sorununuz olur kayıt silmeyiz dediler ama yazılı birşey de göremeyince tam emin olamadım. Durum ne olur sizce ?</p><p>3. Bir de Eylül e kadar askerlik şubeye gitmez isem yaptırım olarak sadece para cezası öderim değil mi ? Doktora başvuruları olduğu zaman gidip bakayalığımı kaldırıp öğrenci belgesi alıp enstitüye vereceğim bunun dışında herhangi bir sıkıntı çıkar mı ( Kayıtta bakaya öğrenci bile kayıt olabiliyormuş diye bir söylenti var ben yine de kaldırıp başvurmayı düşünüyorum?) Cevaplarsanız çok sevinirm saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 322029"] Arkadaşlar ve Nazmi hocam merhaba bir sorum olacaktı cevaplarsanız sevinirim. Askerlik belgemde 31.03. 2015' e kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur yazıyor. yüksek lisans bitirmem sebebiyle 1 yıl tecil ettirdim. o tecil de 31.03.2015 de doluyor. Şu an 2. yüksek lisans a devam ediyorum. Enstitüyle konuştum ama ne olur ne olmaz deneyimli arkadaşlarımdan da bilgi almak istedim 1. Erteleme için yazı yazarız dediler ama 2.yüksek lisans ta erteleme yok biliyorum fakat enstitü görevlisi bap projesi yaptığım için yükümlülüğün var belki 3-4 ay erteletebilirm yani Ağustos celbi veya en geç kasım celbine dedi bu ne kadar doğrudur bana pek mantıklı gelmedi. 2. Eylül 2015 de doktoraya başlayacağım allah nasip ederse. O zamana kadar erteleme olmaz ise 4 ay bakaya kalacağım. Bu süre zarfında ensititü benim yüksek lisanstan kaydımı siler mi ? Bakaya öğrenciyim diye? Enstitüye sordum artık askerlik sizin sorununuz olur kayıt silmeyiz dediler ama yazılı birşey de göremeyince tam emin olamadım. Durum ne olur sizce ? 3. Bir de Eylül e kadar askerlik şubeye gitmez isem yaptırım olarak sadece para cezası öderim değil mi ? Doktora başvuruları olduğu zaman gidip bakayalığımı kaldırıp öğrenci belgesi alıp enstitüye vereceğim bunun dışında herhangi bir sıkıntı çıkar mı ( Kayıtta bakaya öğrenci bile kayıt olabiliyormuş diye bir söylenti var ben yine de kaldırıp başvurmayı düşünüyorum?) Cevaplarsanız çok sevinirm saygılar [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili