Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Broker" data-source="post: 315099" data-attributes="member: 55361"><p><em><strong>Acil mümkünse bu hafta ders ekleme-çıkarma bitiyor, kusura bakmayın, sıkboğaz gibi olacak.</strong></em></p><p>Herkese merhabalar. Yüksek lisans ın 2.dönem ders aşamasındayım(3 ders verdim önceki dönem), bu dönem de 3 ders alıyorum, muhtemel 3.döneme bir dersim kalacak(ders açılmaması sebebiyle şimdi). </p><p>2015 Haziran sonu, o tek dersimi de verdikten sonra; Temmuz ayında Tez girişini yapacağım. Çünkü tez teslim süresinden 6 ay önce girdi yapılması gerekiyor. </p><p>Yani 2015 Güz Döneminde Ocak ayı civarında belki Aralık sonu tezi teslim ederek mezun olacağım inş. Fakat sorum şu olacak.</p><p>En son aldığım yakın zamanda, askerlik durum belgesinde; aşağıdaki yazdığım tarihler var. </p><p></p><p>Muhtemel sevk tarihi: 31.12.2015</p><p>Erteleme bitim tarihi:25.09.2015</p><p>Celp Dönemi: Şubat 2016</p><p></p><p>Bu durumda ben üniversiteyi(master) Ocak sonu gibi bitirdiğimde(tezi teslim ettiğimde); bundan önceki tarihler için yukarıda belirtilen tarihlerde askerde olmam gereken bir zaman var mıdır? Yoksa Şubat a kadar ilişkim yok mu askerlikle ilgili? Y.lisans da 2. yılın sonunda enst. doğrudan bir yıl daha uzatıyor mu acaba bu adamın tezi devam ediyor falan diye?</p><p></p><p>Yani duruma bir çözüm üretmek adına; önümüzdeki ara dönemde(Aralık-Ocak) ya da Haziran döneminde başka bir üniv. ya da aynı üniv. de başka bir alanda y.lisans a başvurmuş olsam ve kabul alsam; tecil im yukarıda belirttiğim tarihlerde öteleme yapılır mı acaba?</p><p></p><p>Aslında sorularımın cevabı; <strong>bu sorunun</strong> cevabı evet ise sıkıntı yok, yoluma devam edeyim. <strong>[2. yılın sonunda enst. doğrudan bir yıl daha kendisi tecil ediyor mu acaba?]</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Broker, post: 315099, member: 55361"] [I][B]Acil mümkünse bu hafta ders ekleme-çıkarma bitiyor, kusura bakmayın, sıkboğaz gibi olacak.[/B][/I] Herkese merhabalar. Yüksek lisans ın 2.dönem ders aşamasındayım(3 ders verdim önceki dönem), bu dönem de 3 ders alıyorum, muhtemel 3.döneme bir dersim kalacak(ders açılmaması sebebiyle şimdi). 2015 Haziran sonu, o tek dersimi de verdikten sonra; Temmuz ayında Tez girişini yapacağım. Çünkü tez teslim süresinden 6 ay önce girdi yapılması gerekiyor. Yani 2015 Güz Döneminde Ocak ayı civarında belki Aralık sonu tezi teslim ederek mezun olacağım inş. Fakat sorum şu olacak. En son aldığım yakın zamanda, askerlik durum belgesinde; aşağıdaki yazdığım tarihler var. Muhtemel sevk tarihi: 31.12.2015 Erteleme bitim tarihi:25.09.2015 Celp Dönemi: Şubat 2016 Bu durumda ben üniversiteyi(master) Ocak sonu gibi bitirdiğimde(tezi teslim ettiğimde); bundan önceki tarihler için yukarıda belirtilen tarihlerde askerde olmam gereken bir zaman var mıdır? Yoksa Şubat a kadar ilişkim yok mu askerlikle ilgili? Y.lisans da 2. yılın sonunda enst. doğrudan bir yıl daha uzatıyor mu acaba bu adamın tezi devam ediyor falan diye? Yani duruma bir çözüm üretmek adına; önümüzdeki ara dönemde(Aralık-Ocak) ya da Haziran döneminde başka bir üniv. ya da aynı üniv. de başka bir alanda y.lisans a başvurmuş olsam ve kabul alsam; tecil im yukarıda belirttiğim tarihlerde öteleme yapılır mı acaba? Aslında sorularımın cevabı; [B]bu sorunun[/B] cevabı evet ise sıkıntı yok, yoluma devam edeyim. [B][2. yılın sonunda enst. doğrudan bir yıl daha kendisi tecil ediyor mu acaba?][/B] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili