Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 312895"><p>hocam bu konu karıştı aslında. harç kalktı diye kayıt yenilemede kalktı gibi sadece ders kaydı var artık . yüksek lisansta 3.yılda harç başlıyo. harç yatmayınca pasife düşüyo öğrencilik bana öğrenci işleri öyle dedi ilk 2 yıl ders kaydı var kayıt yapmazsanız öğrenci olursunuz fakat üniversite içi pasif olursunuz 3. yıl harç yatmazsa komple pasif olurrsunuz dediler kafamı iyice karıştırdılar... bende mecbur ders kaydı yapmayı deniyecem olmazsa zamanla bekleyip görecem bişey olup olmadığını... geçen yılda ders kaydı yapmadım belgemde öğrencilik hakkı yoktur ama üniversitemiz öğrencisidir yazıyodu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 312895"] hocam bu konu karıştı aslında. harç kalktı diye kayıt yenilemede kalktı gibi sadece ders kaydı var artık . yüksek lisansta 3.yılda harç başlıyo. harç yatmayınca pasife düşüyo öğrencilik bana öğrenci işleri öyle dedi ilk 2 yıl ders kaydı var kayıt yapmazsanız öğrenci olursunuz fakat üniversite içi pasif olursunuz 3. yıl harç yatmazsa komple pasif olurrsunuz dediler kafamı iyice karıştırdılar... bende mecbur ders kaydı yapmayı deniyecem olmazsa zamanla bekleyip görecem bişey olup olmadığını... geçen yılda ders kaydı yapmadım belgemde öğrencilik hakkı yoktur ama üniversitemiz öğrencisidir yazıyodu [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili