Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sempati" data-source="post: 307711" data-attributes="member: 66381"><p>hocam selamlar ya bişey danışacağım da ,matematik analiz üzerine lisansüstü kazandım , fen bilimleri enstitüsü kayıt esnasında askerlik tecilini 3 veya 3,5 yıl olarak biz yapıyoruz dedi bana (ayrıca lisans sonrası askerliğin 2015 temmuza kadar tecilliydi zaten) öncelikle şimdi yeni tecile göre tecil eğer 3 yıl tecil edilecek varsayarsak 2018 e kadar mı yoksa enstitü kayıt tarihinden itibaren sayılarak 2017 mi olacak ... ayrıca hocam 25 yaşındayım ve gelişmeler ne gösterir belli olmaz ama çoğu kişi matematik bölümünü kötülüyor gelişmelerden aldığı yüksek puanlı atamalardan dezavantajları gerekçe göstererek ,bende o yüzden kpss öğretmenlik için uğraşı göstermeyi düşünülebilecek bir seçenek olarak düşündüm ,fakat aynı anda hem kpss öğretmenlik hem matematik analiz (ki seçeceğim fonksiyonel analiz daha ağır )aynı anda yapılamaz birini seçmem gerekecek gibi ,kpss öğretmenlik düşünürsem derslere devam edemeyebilirim dolayısıyla derslere devam edemezem askerlik tecil iptal mi olur ? birde özel bir sorum var ,fonksiyonel analizle daha ilgiliyim aslında mülakat esnasında da bu alanda ihtiyaç duyulduğu sanki söylendi tam ahatırlamıyorum dolayısıyla abd başkanıyla dersler başlmadan acaba bir iki dönem içersinde ar.gör. için kadro açılabilir mi benim için diye görüşme yapmayı planladım eğer olumlu cevap gelirse ,kimlerin bölümü kötülediğine bakmadan yine hatta daha fazla özveriyle çalışırsam hata etmiş olmam değil mi? (çünkü emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sempati, post: 307711, member: 66381"] hocam selamlar ya bişey danışacağım da ,matematik analiz üzerine lisansüstü kazandım , fen bilimleri enstitüsü kayıt esnasında askerlik tecilini 3 veya 3,5 yıl olarak biz yapıyoruz dedi bana (ayrıca lisans sonrası askerliğin 2015 temmuza kadar tecilliydi zaten) öncelikle şimdi yeni tecile göre tecil eğer 3 yıl tecil edilecek varsayarsak 2018 e kadar mı yoksa enstitü kayıt tarihinden itibaren sayılarak 2017 mi olacak ... ayrıca hocam 25 yaşındayım ve gelişmeler ne gösterir belli olmaz ama çoğu kişi matematik bölümünü kötülüyor gelişmelerden aldığı yüksek puanlı atamalardan dezavantajları gerekçe göstererek ,bende o yüzden kpss öğretmenlik için uğraşı göstermeyi düşünülebilecek bir seçenek olarak düşündüm ,fakat aynı anda hem kpss öğretmenlik hem matematik analiz (ki seçeceğim fonksiyonel analiz daha ağır )aynı anda yapılamaz birini seçmem gerekecek gibi ,kpss öğretmenlik düşünürsem derslere devam edemeyebilirim dolayısıyla derslere devam edemezem askerlik tecil iptal mi olur ? birde özel bir sorum var ,fonksiyonel analizle daha ilgiliyim aslında mülakat esnasında da bu alanda ihtiyaç duyulduğu sanki söylendi tam ahatırlamıyorum dolayısıyla abd başkanıyla dersler başlmadan acaba bir iki dönem içersinde ar.gör. için kadro açılabilir mi benim için diye görüşme yapmayı planladım eğer olumlu cevap gelirse ,kimlerin bölümü kötülediğine bakmadan yine hatta daha fazla özveriyle çalışırsam hata etmiş olmam değil mi? (çünkü emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum) [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili