Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 304649"><p>Arkadaslar hepinize selamlar sevgiler.. forumu severek ve dikkatli bir sekilde takip ediyoru. NAZMI ustad bu konularda supheizki bilgili ve yardimci oluyor. Benim sormak istedigim soru su. Forumda cok ornegini gordum ancak kafama takilan bir soru oldu. Simdi ben X universitesinde yl yapiyorum. Tecilim 2015 eylulde bitiyor. Ben 2015 in haziraninda Y universitesine basvursam ve kabul alsam yeni tecil ettirmem icin, oncelikle ilk olarak X teki kaydimi sildirip tecilimin bozulmasinimi istiyim? (NAZMI hocam onceki sayfalardan birinde boyle demis:Kaydınızı sildirmeniz gerekiyor yeni yüksek lisansınızdan 3 yıl daha tecil alabilmeniz için, eskisinden kaydınızı sildirip tecilinizi düşürmeden yenisi ile tecil yapamazsınız)peki simdi sormak istedigim soru su..eski unideki kayit silmemden dolayi dusurecegim tecilim bana sorun cikarmazmi? Cunku yeni kayitta askerlik durumuma bakacak. Tecilimi dusurdugum icin senin tecilin yok ben yeni kayit yapamam dermi? Yani bunun duzgun mevzuati nasil olmali. Mesela benim durumumda 2015 eylulde tecil bitiyor, 2015haziranda yeni uniden kabul alsam, eski askerlik belgemle once kayitmi yaptiriyim yoksa once eski uniden kayidi sildirip tecili bozdurup sonra bu islemimi yspayim. Simdiden cok TESEKKUR EDERIM ARKADASLAE</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 304649"] Arkadaslar hepinize selamlar sevgiler.. forumu severek ve dikkatli bir sekilde takip ediyoru. NAZMI ustad bu konularda supheizki bilgili ve yardimci oluyor. Benim sormak istedigim soru su. Forumda cok ornegini gordum ancak kafama takilan bir soru oldu. Simdi ben X universitesinde yl yapiyorum. Tecilim 2015 eylulde bitiyor. Ben 2015 in haziraninda Y universitesine basvursam ve kabul alsam yeni tecil ettirmem icin, oncelikle ilk olarak X teki kaydimi sildirip tecilimin bozulmasinimi istiyim? (NAZMI hocam onceki sayfalardan birinde boyle demis:Kaydınızı sildirmeniz gerekiyor yeni yüksek lisansınızdan 3 yıl daha tecil alabilmeniz için, eskisinden kaydınızı sildirip tecilinizi düşürmeden yenisi ile tecil yapamazsınız)peki simdi sormak istedigim soru su..eski unideki kayit silmemden dolayi dusurecegim tecilim bana sorun cikarmazmi? Cunku yeni kayitta askerlik durumuma bakacak. Tecilimi dusurdugum icin senin tecilin yok ben yeni kayit yapamam dermi? Yani bunun duzgun mevzuati nasil olmali. Mesela benim durumumda 2015 eylulde tecil bitiyor, 2015haziranda yeni uniden kabul alsam, eski askerlik belgemle once kayitmi yaptiriyim yoksa once eski uniden kayidi sildirip tecili bozdurup sonra bu islemimi yspayim. Simdiden cok TESEKKUR EDERIM ARKADASLAE [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili