Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="i.a." data-source="post: 301766" data-attributes="member: 41049"><p>Üstat, o çok problem değil. Siz yeniden YL programına yerleşirseniz zaten yerleştiğiniz enstitüdeki adamlar sizin önceki YL durumunuza göre hareket etmiyor ve askerlik işlemlerinizi de ona göre hazırlıyor. Siz öncelikle enstitüye kayıt yaptırırken durumunuzu anlatırsınız. Bana enstitüdekiler söylemişti. Diğerini bozdurun, biz yeniden oraya belge göndeririz diye. Eski tecili bozdurduğunuzda da askerlik şubesinin size nasıl muamele edeceği önemli değil, zaten her halükarda tecilli durumdasınız ikinci kayda kadar. O arada askere almazlar sizi yani. Yeni okulunuz zaten kayıt yaptırdıktan kısa süre sonra belgelerinizi hazırlayıp şubeye gönderir. Öyle 3 ay falan geçmez üstünden yani. O yüzden önce enstitüye gidin sonra da şubeye gidip ya da telefon edip durumu anlatın. Bence yüz yüze gidip konuşmanız daha iyi olur imkan varsa. İlkini bozdurup ikinciyle yeniden 3,5 yıllık tecil hakkı kazanmış olursunuz böylece. Aynı dönemde bitiyor benim de eski tecilim. Şubeye gidip durumu anlatacağım ben, sonra da okulu arayıp şubeye yazı göndermelerini isteyeceğim o kadar. Çok çetrefilli değil hocam, kafanız karışmasın..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="i.a., post: 301766, member: 41049"] Üstat, o çok problem değil. Siz yeniden YL programına yerleşirseniz zaten yerleştiğiniz enstitüdeki adamlar sizin önceki YL durumunuza göre hareket etmiyor ve askerlik işlemlerinizi de ona göre hazırlıyor. Siz öncelikle enstitüye kayıt yaptırırken durumunuzu anlatırsınız. Bana enstitüdekiler söylemişti. Diğerini bozdurun, biz yeniden oraya belge göndeririz diye. Eski tecili bozdurduğunuzda da askerlik şubesinin size nasıl muamele edeceği önemli değil, zaten her halükarda tecilli durumdasınız ikinci kayda kadar. O arada askere almazlar sizi yani. Yeni okulunuz zaten kayıt yaptırdıktan kısa süre sonra belgelerinizi hazırlayıp şubeye gönderir. Öyle 3 ay falan geçmez üstünden yani. O yüzden önce enstitüye gidin sonra da şubeye gidip ya da telefon edip durumu anlatın. Bence yüz yüze gidip konuşmanız daha iyi olur imkan varsa. İlkini bozdurup ikinciyle yeniden 3,5 yıllık tecil hakkı kazanmış olursunuz böylece. Aynı dönemde bitiyor benim de eski tecilim. Şubeye gidip durumu anlatacağım ben, sonra da okulu arayıp şubeye yazı göndermelerini isteyeceğim o kadar. Çok çetrefilli değil hocam, kafanız karışmasın.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili