Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="portmanto" data-source="post: 299996" data-attributes="member: 65207"><p>2012 yılında yüksek lisansa başladım. 31 temmuz 2014'te de lisans sonrası kullanmış olduğum 2 yıllık tecil hakkım doluyor. bu sene kpss'ye girdim iyi sayılabilecek puanlar aldım. fakat ilan açan kurumlarda erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak ibaresi var. yüksek lisans tecilimi kullanıp 2015e kadar tecilimi uzatmam gerekiyor fakat 4. yarıyılda kayıt yenileme yapmamak gibi bi hatada bulundum. bugün enstitüye gittiğimde kayıt yaptırmadığım için öğrenci olarak görünmediğimi ancak 1 eylülde açılacak olan kayıt yenileme sisteminde kaydımı yenileyince dilekçe verip tecilimi uzatabileceğimi söylediler. fakat başvurmak istediğim bir kurum adaylardan istenilen belgeleri 27 ağustosa kadar istiyor. bu belgelerin içinde doğal olarak askerlik belgesi de var. (daha ilan etmemiş bu belgeleri ama askerlik belgesi de dahildir diye tahmin ediyorum) bu durumda askerlik belgem olmadığı için kadroya başvurmayacağım :/ yapabileceğim bir şey var mı bu konuda? sizlere danışmak istedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="portmanto, post: 299996, member: 65207"] 2012 yılında yüksek lisansa başladım. 31 temmuz 2014'te de lisans sonrası kullanmış olduğum 2 yıllık tecil hakkım doluyor. bu sene kpss'ye girdim iyi sayılabilecek puanlar aldım. fakat ilan açan kurumlarda erkek adaylar için askerlikle ilişkisi bulunmamak ibaresi var. yüksek lisans tecilimi kullanıp 2015e kadar tecilimi uzatmam gerekiyor fakat 4. yarıyılda kayıt yenileme yapmamak gibi bi hatada bulundum. bugün enstitüye gittiğimde kayıt yaptırmadığım için öğrenci olarak görünmediğimi ancak 1 eylülde açılacak olan kayıt yenileme sisteminde kaydımı yenileyince dilekçe verip tecilimi uzatabileceğimi söylediler. fakat başvurmak istediğim bir kurum adaylardan istenilen belgeleri 27 ağustosa kadar istiyor. bu belgelerin içinde doğal olarak askerlik belgesi de var. (daha ilan etmemiş bu belgeleri ama askerlik belgesi de dahildir diye tahmin ediyorum) bu durumda askerlik belgem olmadığı için kadroya başvurmayacağım :/ yapabileceğim bir şey var mı bu konuda? sizlere danışmak istedim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili