Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="muhammed" data-source="post: 292645" data-attributes="member: 6691"><p><strong>Ikinci yüksek lisans ve askerlik tecili</strong></p><p></p><p>es.a arkadaşlar..kayıtlı oldugum yüksek lisansı uzattım ve eylülde 3 yılım doluyor askerlik tecilim de bitiyor . kulaktan dolma bilgiler var emin olmak için bir kaç sorum olacak ..</p><p></p><p>1) eylüle kadar yeni bir bölüme yüksek lisansa başvurursam tekrar dan 3 yıllık tecil alıyor muyum ?</p><p></p><p>2) şu anda okumakta oldugum bölümden kaydımı silmezsem ve aynı anda yeni bir bölüme kayıt yaptırırsam tecil alabilir miyim yoksa kaydımı silmem mi gerekir ?</p><p></p><p>3) kaydımı silmem gerekiyorsa ; önce yeni kayıt yapacağım bölüme kayıt yapıp daha sonra eski bölümden kayıt sildirirsem (garanti olsun diye) oluyor mu ? yani eski bölümden kayıt silme ve yeni bölüme kayıt yapma arasında bir öncelik farkı var mı ? teşekkürler ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muhammed, post: 292645, member: 6691"] [b]Ikinci yüksek lisans ve askerlik tecili[/b] es.a arkadaşlar..kayıtlı oldugum yüksek lisansı uzattım ve eylülde 3 yılım doluyor askerlik tecilim de bitiyor . kulaktan dolma bilgiler var emin olmak için bir kaç sorum olacak .. 1) eylüle kadar yeni bir bölüme yüksek lisansa başvurursam tekrar dan 3 yıllık tecil alıyor muyum ? 2) şu anda okumakta oldugum bölümden kaydımı silmezsem ve aynı anda yeni bir bölüme kayıt yaptırırsam tecil alabilir miyim yoksa kaydımı silmem mi gerekir ? 3) kaydımı silmem gerekiyorsa ; önce yeni kayıt yapacağım bölüme kayıt yapıp daha sonra eski bölümden kayıt sildirirsem (garanti olsun diye) oluyor mu ? yani eski bölümden kayıt silme ve yeni bölüme kayıt yapma arasında bir öncelik farkı var mı ? teşekkürler .. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili