Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="lokmanhekim" data-source="post: 281078" data-attributes="member: 60162"><p>ACİLLL !!! </p><p>Merhaba..Ben 2011 yılı Tıp Fakültesi Mezunuyum.2 yıllık tecil süresinin ardından araya giren asistanlık süreci vs. ile bu güne dek askere gitmeden kalabildim.Lakin TUS ile kazanmış olduğum asistanlıktan istifa ettim,bölüm değiştirmek için.Nisan ayı 2014 TUS a girdim fakat esas niyetim Eylül 2014 TUS nda hedeflediğim bölüme yerleşebilmek...Ancak askere alım ile karşı karşıyayım.Maalesef 1 temmuz gibi askere alınacağımı söylediler...Bu durumdan kurtulabilmek için Yüksek Lisans başvurusu yapacağım fakat maalesef başvuru süreci devam eden,yakında başlayacak olan bir üniversite yok normal olarak...Devlet yada özel üniversite şartım yok,her ikisi de olabılır.yeter ki benı bu durumdan kurtarabilecek bir yol olsun.</p><p></p><p>biliyorum uzun oluyor ama,mevcut durumumu ve istediğim hususu maddelerle özetleyecek olursak;</p><p>1) Nisan 2014 TUS a girdim ve rastgele bir bölüm yazıp kazanıp kısa süreli bir tecil hakkı elde edebilirim</p><p>2) Bu hakkı elde ettikten sonra-tecil süresi sanırım Ağustos u da içine alır-yüksek lisansa başvurmak istesem,Temmuz ayında başvurumu yapsam,kısa süre zarfında,yada ön kayıt durumunda,yüksek lisansla tecil hakkından faydalanabilir miyim</p><p>3) Özel üniversitelerde yüksek lisansa başvurmak istesem,ücretini ödeyerek,kısa sürede beni yuksek lısans ögrencısı gösterebılırler mi?</p><p>4) Tecil ettirebilmek ıcın bıldıgınız baska önerebileceğiniz yollar varsa çok sevinirim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lokmanhekim, post: 281078, member: 60162"] ACİLLL !!! Merhaba..Ben 2011 yılı Tıp Fakültesi Mezunuyum.2 yıllık tecil süresinin ardından araya giren asistanlık süreci vs. ile bu güne dek askere gitmeden kalabildim.Lakin TUS ile kazanmış olduğum asistanlıktan istifa ettim,bölüm değiştirmek için.Nisan ayı 2014 TUS a girdim fakat esas niyetim Eylül 2014 TUS nda hedeflediğim bölüme yerleşebilmek...Ancak askere alım ile karşı karşıyayım.Maalesef 1 temmuz gibi askere alınacağımı söylediler...Bu durumdan kurtulabilmek için Yüksek Lisans başvurusu yapacağım fakat maalesef başvuru süreci devam eden,yakında başlayacak olan bir üniversite yok normal olarak...Devlet yada özel üniversite şartım yok,her ikisi de olabılır.yeter ki benı bu durumdan kurtarabilecek bir yol olsun. biliyorum uzun oluyor ama,mevcut durumumu ve istediğim hususu maddelerle özetleyecek olursak; 1) Nisan 2014 TUS a girdim ve rastgele bir bölüm yazıp kazanıp kısa süreli bir tecil hakkı elde edebilirim 2) Bu hakkı elde ettikten sonra-tecil süresi sanırım Ağustos u da içine alır-yüksek lisansa başvurmak istesem,Temmuz ayında başvurumu yapsam,kısa süre zarfında,yada ön kayıt durumunda,yüksek lisansla tecil hakkından faydalanabilir miyim 3) Özel üniversitelerde yüksek lisansa başvurmak istesem,ücretini ödeyerek,kısa sürede beni yuksek lısans ögrencısı gösterebılırler mi? 4) Tecil ettirebilmek ıcın bıldıgınız baska önerebileceğiniz yollar varsa çok sevinirim... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili