Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mehmetgrn" data-source="post: 253201" data-attributes="member: 57740"><p>arkadaşlar ben 2009 kasım mezunuyum.mezuniyet sonrası 2 yıl tecilim 2012 nisan ayında bitti.1 yıl rapor alarak 2013 hazirana kadar uzattım.haziran ayında sistem değiştiği için o dönem rapor alamadım.sonrasında eylül ve en son olarakta aralık sonunda yine rapor aldım.</p><p>1) 1983 doğumluyum ve yüksek lisansa başvuru yaparsam bende 35 yaşına kadar 3 yıl tecil yaptırabilir miyim?</p><p>2) 3 yıl tecil yüksek lisans bitiminden mi başlıyor yoksa kayıt olunur olunmaz hemen mi?</p><p>3) şuan 31 yaşında isem 34 yaşına kadar tecil olursa 34 yaşında tekrar yüksek lisans kaydı yapıldığında yine 3 yıl tecil oluyor mu? yani 37 yaşa uzayabiliyor mu? yoksa 34 yaşında da yüksek lisansa kayır yapsan en fazla 35 yaşına kadar mı tecil.yani 1 yıl mı olur o durumda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mehmetgrn, post: 253201, member: 57740"] arkadaşlar ben 2009 kasım mezunuyum.mezuniyet sonrası 2 yıl tecilim 2012 nisan ayında bitti.1 yıl rapor alarak 2013 hazirana kadar uzattım.haziran ayında sistem değiştiği için o dönem rapor alamadım.sonrasında eylül ve en son olarakta aralık sonunda yine rapor aldım. 1) 1983 doğumluyum ve yüksek lisansa başvuru yaparsam bende 35 yaşına kadar 3 yıl tecil yaptırabilir miyim? 2) 3 yıl tecil yüksek lisans bitiminden mi başlıyor yoksa kayıt olunur olunmaz hemen mi? 3) şuan 31 yaşında isem 34 yaşına kadar tecil olursa 34 yaşında tekrar yüksek lisans kaydı yapıldığında yine 3 yıl tecil oluyor mu? yani 37 yaşa uzayabiliyor mu? yoksa 34 yaşında da yüksek lisansa kayır yapsan en fazla 35 yaşına kadar mı tecil.yani 1 yıl mı olur o durumda. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve Askerlik Tecili