Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve askerlik tecil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 440392"><p>nasil yani delen_1905... arkadaslar bakin ornek olsun diye yaziyorum..bu konuya calisalim.. 2016 eylul 15 te akademik takvim basladi ve okulunuz subeye tecil yazisini gonderdi diyelim... size verilecek tecil 15 eylulden 18 ay yani 15 mart 2018 olacak.. simdi burdaki asil sorun su, Nazmi hocam burada devreye gir lutfen bakin bu konu cok onemli..simdi 18 ay yani 15 mart 2018 e kdr tecili aldik diyelim... 3.yari yil 2017 guz donemi oluyor..diyelimki 3.yariyil guz donemi 2017 15 eylulde basladi-10 ocakta bitti.. simdi biz zaten mezun olamayacagimiz icin kayit sildirmemize bence gerek yok cunku zaten okul kaydimizi silecek akademik takvimin bitisi ile cunku biz mezun zaten olmuyor.. diyelimki derslerin son tarihi 10 ocak..mezun olamadik...okul 10 ocakta subeye yaziyi yollar kaydini sildim ben bu cocugun diye..okulla irtibatta olun, zaten kaydinizi silecegi icin hemen yeniden bir kayit yaptirin farkli bolume.. bu olabilir..Nazmi hocamdan gerekli cevabi bekliyorum.. yani zaten kaydimiz 3.yariyil sonunda okul tarafindan silinecek, benim silmeme bence gerek yok, ne dersiniz? ozet geciyorum son kez: 2016 15 eylulde okula basladik, 1.5 sene yani 18 ay tecili aldi, ne etti? 15 mart 2018.. 3.yariyil mezun olamadik.. 3.yariyilin sonu buyuk ihtimal 1-10 ocak 2018 e geliyor..okul 10 ocak 2018de askeriyeye dediki bu cocugun kaydini sildim..mayis celbine tabi oldunuz...napicaksiniz? mayisa kdr sikintiniz olmayacagi icin hemen farkli bir bolume gecis yapiyorsunuz... Nazmi hocam yinede en iyisini bilir... bekliyoruz onu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 440392"] nasil yani delen_1905... arkadaslar bakin ornek olsun diye yaziyorum..bu konuya calisalim.. 2016 eylul 15 te akademik takvim basladi ve okulunuz subeye tecil yazisini gonderdi diyelim... size verilecek tecil 15 eylulden 18 ay yani 15 mart 2018 olacak.. simdi burdaki asil sorun su, Nazmi hocam burada devreye gir lutfen bakin bu konu cok onemli..simdi 18 ay yani 15 mart 2018 e kdr tecili aldik diyelim... 3.yari yil 2017 guz donemi oluyor..diyelimki 3.yariyil guz donemi 2017 15 eylulde basladi-10 ocakta bitti.. simdi biz zaten mezun olamayacagimiz icin kayit sildirmemize bence gerek yok cunku zaten okul kaydimizi silecek akademik takvimin bitisi ile cunku biz mezun zaten olmuyor.. diyelimki derslerin son tarihi 10 ocak..mezun olamadik...okul 10 ocakta subeye yaziyi yollar kaydini sildim ben bu cocugun diye..okulla irtibatta olun, zaten kaydinizi silecegi icin hemen yeniden bir kayit yaptirin farkli bolume.. bu olabilir..Nazmi hocamdan gerekli cevabi bekliyorum.. yani zaten kaydimiz 3.yariyil sonunda okul tarafindan silinecek, benim silmeme bence gerek yok, ne dersiniz? ozet geciyorum son kez: 2016 15 eylulde okula basladik, 1.5 sene yani 18 ay tecili aldi, ne etti? 15 mart 2018.. 3.yariyil mezun olamadik.. 3.yariyilin sonu buyuk ihtimal 1-10 ocak 2018 e geliyor..okul 10 ocak 2018de askeriyeye dediki bu cocugun kaydini sildim..mayis celbine tabi oldunuz...napicaksiniz? mayisa kdr sikintiniz olmayacagi icin hemen farkli bir bolume gecis yapiyorsunuz... Nazmi hocam yinede en iyisini bilir... bekliyoruz onu. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans ve askerlik tecil