Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Uzaktan Eğitim Tecil ve Dondurma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sueno" data-source="post: 432591" data-attributes="member: 85353"><p>MERHABA;</p><p></p><p>sorularınızın cevapları</p><p></p><p>1)tezli programa kayıt olduğunuzda bilimsel hazırlık olsun yada olmasın normal tecil süresi uygulanır ve bu süre 3 yıl 4 ay şeklindedir.</p><p></p><p>2)derslere devam etmeyecekseniz ve sınavlarınada girmeyecekseniz (aslında pasifize ediyorsunuz),kayıt dondurmak daha avantajlıdır. çünkü bu süre normal eğitim sürenizden sayılmaz. fakat bağlı bulunduğunuz okulun / enstitünün ,lisansüstü eğitim ve öğretim yönetmeliğini okumanız önerilir. çünkü bazı okullarda yönetmelikler değişkenlik gösterebilir..normal azami süre içersinde iken (3</p><p> yıldır) öğrenciden harç ücreti alınmaz.</p><p></p><p>3)kayıt dondurduğunuzda tecil tarihinizde herhangi bir değişiklik olmaz!. kayıt dondurmakla sizi zorla askere de alamazlar ,bu konudada içiniz rahat olsun. ancak tecil tarihiniz değişmez</p><p></p><p>4)bu dediğiniz sorunuzdaki soru kökü tecille alakalı ise ,şu bilgi mevcut: teciliniz yeniden düzenlenebilir ancak bunun için ilk kayıt olduğunuz okuldaki kaydınızı sildirerek ilişiğinizi kesmelisiniz. bu konuyla ilgilide harakete geçmeden önce usul ve yönetmelikleri okumanız yararınıza olacaktır.</p><p></p><p>iyi günler. başarılar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sueno, post: 432591, member: 85353"] MERHABA; sorularınızın cevapları 1)tezli programa kayıt olduğunuzda bilimsel hazırlık olsun yada olmasın normal tecil süresi uygulanır ve bu süre 3 yıl 4 ay şeklindedir. 2)derslere devam etmeyecekseniz ve sınavlarınada girmeyecekseniz (aslında pasifize ediyorsunuz),kayıt dondurmak daha avantajlıdır. çünkü bu süre normal eğitim sürenizden sayılmaz. fakat bağlı bulunduğunuz okulun / enstitünün ,lisansüstü eğitim ve öğretim yönetmeliğini okumanız önerilir. çünkü bazı okullarda yönetmelikler değişkenlik gösterebilir..normal azami süre içersinde iken (3 yıldır) öğrenciden harç ücreti alınmaz. 3)kayıt dondurduğunuzda tecil tarihinizde herhangi bir değişiklik olmaz!. kayıt dondurmakla sizi zorla askere de alamazlar ,bu konudada içiniz rahat olsun. ancak tecil tarihiniz değişmez 4)bu dediğiniz sorunuzdaki soru kökü tecille alakalı ise ,şu bilgi mevcut: teciliniz yeniden düzenlenebilir ancak bunun için ilk kayıt olduğunuz okuldaki kaydınızı sildirerek ilişiğinizi kesmelisiniz. bu konuyla ilgilide harakete geçmeden önce usul ve yönetmelikleri okumanız yararınıza olacaktır. iyi günler. başarılar dilerim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Uzaktan Eğitim Tecil ve Dondurma