Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Uzaktan Eğitim Tecil ve Dondurma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="frktd" data-source="post: 432577" data-attributes="member: 88870"><p>1)yüksek lisans uzaktan eğitimde bilimsel hazırlık sınıfında tecil oluyor peki bu tecil 3 yılın içindemi yoksa 1+3 şeklinde mi?</p><p>2)kayıt dondurduğumuzda harç ödüyormuyuz ?</p><p>3)kayıt dondurduğumzda mesela iki yarıyıl bu 1 sene 3yıllık tecilden düşer mi yoksa 3yıldan ayrı mı hesaplanır?</p><p>4)1.ci yüksek lisansa kaydoldum daha sonra 2.ye kaydoldum aynı anda.tecilimi 1.ci okul yapar bildiğim kadarıyla.ikisini birden okurken ilk yüksek lisansımdan kayıt sildirirsem tecil işlemim nasıl olur ne yapmalıyım.?</p><p>NAZMİ HOCAM CVPLARSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER SAYGILAR.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="frktd, post: 432577, member: 88870"] 1)yüksek lisans uzaktan eğitimde bilimsel hazırlık sınıfında tecil oluyor peki bu tecil 3 yılın içindemi yoksa 1+3 şeklinde mi? 2)kayıt dondurduğumuzda harç ödüyormuyuz ? 3)kayıt dondurduğumzda mesela iki yarıyıl bu 1 sene 3yıllık tecilden düşer mi yoksa 3yıldan ayrı mı hesaplanır? 4)1.ci yüksek lisansa kaydoldum daha sonra 2.ye kaydoldum aynı anda.tecilimi 1.ci okul yapar bildiğim kadarıyla.ikisini birden okurken ilk yüksek lisansımdan kayıt sildirirsem tecil işlemim nasıl olur ne yapmalıyım.? NAZMİ HOCAM CVPLARSANIZ ÇOK MAKBULE GEÇER SAYGILAR. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Uzaktan Eğitim Tecil ve Dondurma