Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Tez İçin Anket Çalışmaları
Yüksek lisans tezim için acil katılımcıya ihtiyacım var.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gizzy_Gizbourne" data-source="post: 513847" data-attributes="member: 108662"><p>Herkese merhaba,</p><p></p><p>Yüksek lisans tezim için yürttüğüm anket çalışmasına katılımcıya ihtiyacım var. En az 500 katılımcı olması gerekiyor; fakat henüz 189 kişi katıldı. Anketime sosyal medya kullanan her birey katılabilir. Anketimde yer alan, " takip ettiğiniz sosyal medya ünlüsünü yazınız" kısmına birçok alanda sürekli takip etmeseniz bile denk geldikçe baktığınız kişileri yazabilirsiniz ve o kişiyi düşünerek devam eden sorulara cevap verebilirsiniz. Sosyal medya ünlüsü diyince ilk olarak aklınıza sürekli işbirliği paylaşımında bulunan influencerlar gelebilir; fakat çok popüler olmayan ve değişik alanlarda paylaşım yapan kişiler de bu tanımın içine dahil edilmiştir. Örneğin; telnolojik ürünlerle ilgili paylaşım yapıp ürün-marka-hizmet tavsiyelerinde bulunan kişiler, kitap önerileri, akademik önerilerde bulunan kişiler (sınavlar,kurslar vb. konularla ilgili olabilir), arabalarla ilgili payşalımlarda bulunan, tamir, parça önerilerinde bulunan kişiler vs. Anketim 3 sayfadan oluşuyor. Son sayfada demografik sorular yer almaktadır. Biliyorum insan sıkılabiliyor; ama sabırla anketin sonuna kadar cevaplayıp tamamlarsanız çok mutlu olacağım. Değerli desteğiniz için şimdiden çok teşekkürler.</p><p></p><p>Anket linki: <a href="http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=eb130e58b4404613a67f3b2e750ee594" target="_blank">surveey.com, online anket sistemi</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gizzy_Gizbourne, post: 513847, member: 108662"] Herkese merhaba, Yüksek lisans tezim için yürttüğüm anket çalışmasına katılımcıya ihtiyacım var. En az 500 katılımcı olması gerekiyor; fakat henüz 189 kişi katıldı. Anketime sosyal medya kullanan her birey katılabilir. Anketimde yer alan, " takip ettiğiniz sosyal medya ünlüsünü yazınız" kısmına birçok alanda sürekli takip etmeseniz bile denk geldikçe baktığınız kişileri yazabilirsiniz ve o kişiyi düşünerek devam eden sorulara cevap verebilirsiniz. Sosyal medya ünlüsü diyince ilk olarak aklınıza sürekli işbirliği paylaşımında bulunan influencerlar gelebilir; fakat çok popüler olmayan ve değişik alanlarda paylaşım yapan kişiler de bu tanımın içine dahil edilmiştir. Örneğin; telnolojik ürünlerle ilgili paylaşım yapıp ürün-marka-hizmet tavsiyelerinde bulunan kişiler, kitap önerileri, akademik önerilerde bulunan kişiler (sınavlar,kurslar vb. konularla ilgili olabilir), arabalarla ilgili payşalımlarda bulunan, tamir, parça önerilerinde bulunan kişiler vs. Anketim 3 sayfadan oluşuyor. Son sayfada demografik sorular yer almaktadır. Biliyorum insan sıkılabiliyor; ama sabırla anketin sonuna kadar cevaplayıp tamamlarsanız çok mutlu olacağım. Değerli desteğiniz için şimdiden çok teşekkürler. Anket linki: [url=http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=eb130e58b4404613a67f3b2e750ee594]surveey.com, online anket sistemi[/url] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Tez İçin Anket Çalışmaları
Yüksek lisans tezim için acil katılımcıya ihtiyacım var.