Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yüksek Lisans Tahsisli 50/d
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mariposa" data-source="post: 162523" data-attributes="member: 42856"><p>Yalvarırım yardımcı olun bilgisi olan yok mu bu konuda az once enstıtuden aradılar belgeleriniz geri çevrildi 7. dönemdesiniz dediler. yani başlayamıyorum. ben yüksek lisansa tekrar başlıcam dedım hocalarınızın demekki bilgisi yok kadroyla alakalı dedıler. var mı boyle bişey dalga mı geçiyolar madem 7. donemdeki birini almıcaktın ne diye yuksek lısans yapıyor olmak şartı koyuyorsun sen benim geleceğimle niye oynuyorsun? Lütfen bilgisi olan biri bana yardımcı olsun ne yapıcam ben şimdi herşeyi bıraktım bunun için gideceğim yerde ev bile tuttum şimdi olaya bak yaa!!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mariposa, post: 162523, member: 42856"] Yalvarırım yardımcı olun bilgisi olan yok mu bu konuda az once enstıtuden aradılar belgeleriniz geri çevrildi 7. dönemdesiniz dediler. yani başlayamıyorum. ben yüksek lisansa tekrar başlıcam dedım hocalarınızın demekki bilgisi yok kadroyla alakalı dedıler. var mı boyle bişey dalga mı geçiyolar madem 7. donemdeki birini almıcaktın ne diye yuksek lısans yapıyor olmak şartı koyuyorsun sen benim geleceğimle niye oynuyorsun? Lütfen bilgisi olan biri bana yardımcı olsun ne yapıcam ben şimdi herşeyi bıraktım bunun için gideceğim yerde ev bile tuttum şimdi olaya bak yaa!! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Araştırma Görevlisi
Yüksek Lisans Tahsisli 50/d