Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Sınav Sonucuna İtiraz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 386707"><p><strong>Yuksek lisans alim sinavina itiraz</strong></p><p></p><p>Arkadaslar bir konuda fikir almak isiyorum. Bir universitenin yuksek lisans sinavina girdim. Basvurumu internetten yaptim. Diploma orneklerimi koydum. Onlisans mezunu ve lisans diploma notum mevcutken lisans notum baz alinmasi gerekirken onlisans notum dusuk olarak sisteme kaydedilmis. O nedenle dusuk not denerek sozlu sonava alinmadim. Ardindan sozlu mulakat sonunda tum adaylarin notlari yayinlandi. 5 asil, 2 yedek kisi kazandi. Ben notuma baktigimda onlisans diploma notum kale alindigini gordum bu nedenle sozlu mulakata alinmamistim. Aslinda lisans notum kale alinmis olsa sozlu mulakata girecek kisiler arasina giriyordum. Universiteyi aradim yapilabilecek birsey olmadigi dilekceyle basvurmam gerektigi soylendi. Bende bimere basvuru yaptim. Bimer yöke ve universiteye yazi gonderdi. Universitede hata yapildigini kabul ettikleri bir yaziyla benisozlu mulakata hakkazanan 20 kisi icinde 19. Oldugumu ve belirttikleri tarihte tekrar mulakata girecegim soylendi. Bu arada ben mulakata girmeden ilk kazanan 5 kisi kaydini tamamladi. Ben ardindan mulakata girdim tek basima. 3 hoca tarafindan mulakata tabi tutuldum. Bildigim kadariyla 5 kisi olmalari gerekiyordu. Oldukca basarili ve hakettigim soylenmesine karsin bir saat sonra sozlu olarak mulakata notum u n yuz oldugunu fakat fotograflar ile ilgili dosyamin yetersiz oldugu soylendi. Kazanamadin dedi. Halen bana yazili bir twblig yapilmadi. Ben sinava girdigimde zaten ilk ilanda belirtilwn 5kisi kayitlari yapilmisti. </p><p>Simdi burada ben yeterli olsam kaydedilen bir kisi kaydirilarak benmi 5. Olarak alinacaktim yoksa ilanlarda belirtildigi uzere 5 kisi alinacakken hocalar istese ben 6. Olarak alinabilirmiydim. Burada bilirkisi isteme hakkim varmi. Enstitunun hata yaptik sinav notunu duzellttik mulakat yaptik ve eledik diyecegini dusunuyorum. Fakat beni hangi siralamaya gore eledi hangi degerlendirmeye gore almadi. Hukuksal olarak elimde siralamada hata yaptiklarina dair belge varve o siralamada kazananlari beni mulakat yapmadan kaydettiler. Bu durumda hakkim nedir nasil bir hukuksal yol izlemeliyim. Degerli avukatlardan ve arkadaslardan yardim bekliyorum. Tesekkurler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 386707"] [b]Yuksek lisans alim sinavina itiraz[/b] Arkadaslar bir konuda fikir almak isiyorum. Bir universitenin yuksek lisans sinavina girdim. Basvurumu internetten yaptim. Diploma orneklerimi koydum. Onlisans mezunu ve lisans diploma notum mevcutken lisans notum baz alinmasi gerekirken onlisans notum dusuk olarak sisteme kaydedilmis. O nedenle dusuk not denerek sozlu sonava alinmadim. Ardindan sozlu mulakat sonunda tum adaylarin notlari yayinlandi. 5 asil, 2 yedek kisi kazandi. Ben notuma baktigimda onlisans diploma notum kale alindigini gordum bu nedenle sozlu mulakata alinmamistim. Aslinda lisans notum kale alinmis olsa sozlu mulakata girecek kisiler arasina giriyordum. Universiteyi aradim yapilabilecek birsey olmadigi dilekceyle basvurmam gerektigi soylendi. Bende bimere basvuru yaptim. Bimer yöke ve universiteye yazi gonderdi. Universitede hata yapildigini kabul ettikleri bir yaziyla benisozlu mulakata hakkazanan 20 kisi icinde 19. Oldugumu ve belirttikleri tarihte tekrar mulakata girecegim soylendi. Bu arada ben mulakata girmeden ilk kazanan 5 kisi kaydini tamamladi. Ben ardindan mulakata girdim tek basima. 3 hoca tarafindan mulakata tabi tutuldum. Bildigim kadariyla 5 kisi olmalari gerekiyordu. Oldukca basarili ve hakettigim soylenmesine karsin bir saat sonra sozlu olarak mulakata notum u n yuz oldugunu fakat fotograflar ile ilgili dosyamin yetersiz oldugu soylendi. Kazanamadin dedi. Halen bana yazili bir twblig yapilmadi. Ben sinava girdigimde zaten ilk ilanda belirtilwn 5kisi kayitlari yapilmisti. Simdi burada ben yeterli olsam kaydedilen bir kisi kaydirilarak benmi 5. Olarak alinacaktim yoksa ilanlarda belirtildigi uzere 5 kisi alinacakken hocalar istese ben 6. Olarak alinabilirmiydim. Burada bilirkisi isteme hakkim varmi. Enstitunun hata yaptik sinav notunu duzellttik mulakat yaptik ve eledik diyecegini dusunuyorum. Fakat beni hangi siralamaya gore eledi hangi degerlendirmeye gore almadi. Hukuksal olarak elimde siralamada hata yaptiklarina dair belge varve o siralamada kazananlari beni mulakat yapmadan kaydettiler. Bu durumda hakkim nedir nasil bir hukuksal yol izlemeliyim. Degerli avukatlardan ve arkadaslardan yardim bekliyorum. Tesekkurler [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Sınav Sonucuna İtiraz