Yüksek Lisans ödevim için kısa bir anket ricası

Krtz

Öğrenci
Anketimi doldurup bana yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim. Allah ne muradınız varsa versin. :) 5 kişi daha doldurursa süper olacak.

A

Akademik Forum

Guest
yardım

merhaba rica etsem anketi nasıl oluşturdunuz benimde bir anket çalışmam olacak yardım rica edeceğim sizden ?

Krtz

Öğrenci
5 kişiden 1'i benim belki de .)

Kolay gelsin..

Çok teşekkürleeer :)

- - - Güncellendi - - -

- - - Güncellendi - - -

merhaba rica etsem anketi nasıl oluşturdunuz benimde bir anket çalışmam olacak yardım rica edeceğim sizden ?

Merhaba,
Google forms'dan oluşturdum anketi. Gmail hesabınız varsa o hesapla girebiliyorsunuz. Google forms'a girince sağ altta bir artı işareti var, ona basıyorsunuz. Yeni bir anket açılıyor. Oraya sorularınızı birer birer giriyorsunuz, hangi cevap şeklini istiyorsanız oradan seçiyorsunuz. Çok kolay bir uygulama. Bitirdiğinizde ise sağ üst köşede gönder butonundan linki kopyalayıp paylaşabiliyorsunuz.

- - - Güncellendi - - -

Simdi doldurdum sizde benim yuksek lisans tezime el atarsaniz cok sevinirim https://docs.google.com/a/student.l...31cHm4tjEd3xUwUoL6A9aYi6xIqI/viewform?c=0&w=1
sadece 5 dakika aliyor

Siz söylemeden önce doldurmuştum zaten ben bu anketi :)

A

Akademik Forum

Guest
çok acil

Merhaba ben büro 2 öğrencisiyim bana anket örneği gönderebilir misiniz çok aacil. Arastırma dersinde bize anket hazırlamamızı istedi ama nasıl yapılacağını bilmiyorum konumda yok örnek rica ediyorum