Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Not ortalamam yerlerde
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="confutatis" data-source="post: 429381" data-attributes="member: 72128"><p>Bu sene yüksek lisansa başladım . İstanbul üniv 'de ve EskişehirOsmangazi üniv'de iki yerde kazandım ama Ankara'da olduğum için Eskişehir daha cazip gelmişti . Ama şimdi o kadar pişmanım ki , not ortalamam çok düşük üstelik çok çaba sarf etmeme rağmen , basit bir sunumda bile yüzlerce liralık kitaplar alıp oradan çeviriler yapıp emek etmeme rağmen , ilk dönem 2,5 ortalama geldi . İkinci dönem 3.5 gelmesi lazım ki genel not ortalamam 3 olsun o da çok kötü bir ortalama . İnsanda heves meves bırakmıyorlar ya , önümü kapatıyorlar resmen , bıraksalar eminim iyi işler başaracağım. Bırakıp başka yerde yapmayı düşünüyorum . Birde sözüm ona bir hocamız bütünleme sınavı yaptı , kalktım Ankara'dan tekrar bütünleme için Eskişehire gittim yine DD düştü . Ya arkadaşlardanda yüksek lisans yapan var okula gitmeden 3.5 ortalama ile mezun oluyorlar .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="confutatis, post: 429381, member: 72128"] Bu sene yüksek lisansa başladım . İstanbul üniv 'de ve EskişehirOsmangazi üniv'de iki yerde kazandım ama Ankara'da olduğum için Eskişehir daha cazip gelmişti . Ama şimdi o kadar pişmanım ki , not ortalamam çok düşük üstelik çok çaba sarf etmeme rağmen , basit bir sunumda bile yüzlerce liralık kitaplar alıp oradan çeviriler yapıp emek etmeme rağmen , ilk dönem 2,5 ortalama geldi . İkinci dönem 3.5 gelmesi lazım ki genel not ortalamam 3 olsun o da çok kötü bir ortalama . İnsanda heves meves bırakmıyorlar ya , önümü kapatıyorlar resmen , bıraksalar eminim iyi işler başaracağım. Bırakıp başka yerde yapmayı düşünüyorum . Birde sözüm ona bir hocamız bütünleme sınavı yaptı , kalktım Ankara'dan tekrar bütünleme için Eskişehire gittim yine DD düştü . Ya arkadaşlardanda yüksek lisans yapan var okula gitmeden 3.5 ortalama ile mezun oluyorlar . [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Not ortalamam yerlerde