Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Mülakatına İtiraz(Mülakat Skandalı)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="m.barman" data-source="post: 428437" data-attributes="member: 83161"><p>Haklısınız maalesef ki çok haklısınız. Akademi özellikle küçük şehirlerde üniversite açıldıktan sonra ne hale geldi. Çok fazla başvuru şansım olmadığı için Artuklu dedim ama torpil sokmayınca araya gerçekten okumaya hevesi olmanın dahi para etmez olduğunu görmek üzücü. Ne adamları alıyorlar bir bilseniz. Yazık..</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Okuldan cevap geldikten sonra YÖK'e de dilekçe atarım. Soruşturma açılması ihtimali dahi iyidir en azından dümenin başındakilerin başını birazcık ağrıtsak dahi bundan sonrakiler için belki iyi şeyler yapmış oluruz. Mahkeme işi yaş o kadar maddi gücüm yok mahkemeyi karşılayacak..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="m.barman, post: 428437, member: 83161"] Haklısınız maalesef ki çok haklısınız. Akademi özellikle küçük şehirlerde üniversite açıldıktan sonra ne hale geldi. Çok fazla başvuru şansım olmadığı için Artuklu dedim ama torpil sokmayınca araya gerçekten okumaya hevesi olmanın dahi para etmez olduğunu görmek üzücü. Ne adamları alıyorlar bir bilseniz. Yazık.. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Okuldan cevap geldikten sonra YÖK'e de dilekçe atarım. Soruşturma açılması ihtimali dahi iyidir en azından dümenin başındakilerin başını birazcık ağrıtsak dahi bundan sonrakiler için belki iyi şeyler yapmış oluruz. Mahkeme işi yaş o kadar maddi gücüm yok mahkemeyi karşılayacak.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Mülakatına İtiraz(Mülakat Skandalı)