Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans-KPSS-Burs Üçgeni ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sympathy" data-source="post: 401589"><p>merhabalar tekrar cevaplandırılmış mı bilmiyorum ancak özetlemek istiyorum </p><p></p><p>1)tezliyi kazanmış olmak size mali açıdan henüz bir avantaj sağlamaz 2) kyk bursundan bahsetmişsiniz öncelikle şunu belirteyim KAYIT DONDURMAK BURSUNUZUN KESİLMESİNE NEDEN OLMAZ! ancak tekrar devam ediyor görünenne kadar bursunuzu alamazsınız burs için ayrıca en az asgari ücretli bir işte çalışmama durumu da vardır buna dikat etmenizi öneririm. kpss durumunuz nedir bilmiyorum 3) kpss de tek başına o kadar kolay bir sınav değil dolayısyla iyi hazırlanmalısınızı 4)ara dönemdede kayıt dondurmak mümkündür 4)en fazla 2 defa kayıt dondurabilir siniz ve ayrıva kayıt dondurmak artık akerlik tecilini etkilemez ve tecil tarihini değiştirmez. saygılarımla..</p><p></p><p>sempati</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sympathy, post: 401589"] merhabalar tekrar cevaplandırılmış mı bilmiyorum ancak özetlemek istiyorum 1)tezliyi kazanmış olmak size mali açıdan henüz bir avantaj sağlamaz 2) kyk bursundan bahsetmişsiniz öncelikle şunu belirteyim KAYIT DONDURMAK BURSUNUZUN KESİLMESİNE NEDEN OLMAZ! ancak tekrar devam ediyor görünenne kadar bursunuzu alamazsınız burs için ayrıca en az asgari ücretli bir işte çalışmama durumu da vardır buna dikat etmenizi öneririm. kpss durumunuz nedir bilmiyorum 3) kpss de tek başına o kadar kolay bir sınav değil dolayısyla iyi hazırlanmalısınızı 4)ara dönemdede kayıt dondurmak mümkündür 4)en fazla 2 defa kayıt dondurabilir siniz ve ayrıva kayıt dondurmak artık akerlik tecilini etkilemez ve tecil tarihini değiştirmez. saygılarımla.. sempati [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans-KPSS-Burs Üçgeni ???