Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans-KPSS-Burs Üçgeni ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="havacı01" data-source="post: 401501" data-attributes="member: 61196"><p>hocam merhabalar, bende kararsızlık içinde çırpınıp duruyorum, farklı şehirde ve farklı alanda yüksek lisans yapıyorum(zaten kendi bölümümün yüksek lisansı yok sayılır), farklı şehre git gel çok masraflı oluyor, bu yüzden bende kpssye odaklanmak istiyorum ama sizin durumdan farklı olarak ben şu andan itibaren gitmiycem derslere, yani hem 1. hem 2. dönem devamsızlıktan kalacağım, bu durumda kpss ile atanamazsam sonraki sene 1.sınıftan yüksek lisansıma devam edebilir miyim yoksa kaydım silinir mi, forumu biraz araştırdım ama emin olmak istiyorum, bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, teşekkürler...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="havacı01, post: 401501, member: 61196"] hocam merhabalar, bende kararsızlık içinde çırpınıp duruyorum, farklı şehirde ve farklı alanda yüksek lisans yapıyorum(zaten kendi bölümümün yüksek lisansı yok sayılır), farklı şehre git gel çok masraflı oluyor, bu yüzden bende kpssye odaklanmak istiyorum ama sizin durumdan farklı olarak ben şu andan itibaren gitmiycem derslere, yani hem 1. hem 2. dönem devamsızlıktan kalacağım, bu durumda kpss ile atanamazsam sonraki sene 1.sınıftan yüksek lisansıma devam edebilir miyim yoksa kaydım silinir mi, forumu biraz araştırdım ama emin olmak istiyorum, bilen arkadaşlar cevaplarsa sevinirim, teşekkürler... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans-KPSS-Burs Üçgeni ???