Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans-KPSS-Burs Üçgeni ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="TAN-ER" data-source="post: 399070" data-attributes="member: 84764"><p>Bölümüm edebiyat ve bilindiği üzere atamaları çok az.Bana katılmanıza sevindim;ancak ya burs çıkmazsa ya da KPSS'den atanamazsam diye de korkuyorum açıkçası.Burs çıkmazsa YL'ı donduracağım imkanım varsa ve tabi bunun için burs sonuçlarının kayıt yenileme yapmadan açıklanması gerekiyor;ama dediğim gibi ve sizin de bana katıldığınız gibi burs çıkarsa derslere girmem;ama bursumu alırım.Peki KPSS'yi kazanamazsam diye soruyorum kendime.Boşuna kaldım YL'dan diye içerlenir miyim acaba diyorum.Sanırım içerlenmem.YL'a devam edip KPSS'yi kazanamazsam belki YL'ın ilk dönemini bitirmiş olurum;ama KPSS'yi de Yl yüzünden kazanamadığımı düşünür ve üzülürüm diyorum.Siz ne dersiniz?Yanlış mıyım?</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Bölümüm edebiyat ve bilindiği üzere atamaları çok az.Bana katılmanıza sevindim;ancak ya burs çıkmazsa ya da KPSS'den atanamazsam diye de korkuyorum açıkçası.Burs çıkmazsa YL'ı donduracağım imkanım varsa ve tabi bunun için burs sonuçlarının kayıt yenileme yapmadan açıklanması gerekiyor;ama dediğim gibi ve sizin de bana katıldığınız gibi burs çıkarsa derslere girmem;ama bursumu alırım.Peki KPSS'yi kazanamazsam diye soruyorum kendime.Boşuna kaldım YL'dan diye içerlenir miyim acaba diyorum.Sanırım içerlenmem.YL'a devam edip KPSS'yi kazanamazsam belki YL'ın ilk dönemini bitirmiş olurum;ama KPSS'yi de Yl yüzünden kazanamadığımı düşünür ve üzülürüm diyorum.Siz ne dersiniz?Yanlış mıyım?</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Bla Bla Cari'yi sizden duydum ilk kez.Şimdi biraz araştırdım;ama gideceğim yere pek bir sefer yok.Olsa da saati tutmuyor ya da güven problemi yaşabilirim hocam.İlginiz için teşekkür ederim.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Ales notum iyi sayılır;ancak İngilizcem yok maalesef.Öncelikli amacım KPSS hocam;çünkü bahsettiğim durumlardan dolayı bir an önce para kazanmam gerekiyor.Aileme destek olmam lazım ve şu anda sözlüyüm.Yani yakın zamanda bir çok masrafım olacak gibi.Sözlümün ailesi de artık bir işte çalıştığım haberini almak istiyor.Allah'tan sağlık hükümetten aylık diyorlar açıkcası.YL falan pek umurlarında değil.Onu mesleğini eline aldığında da yapabilirsin diyorlar.Bense hazır çıkmışken bu fırsatı tepmek istemedim ve YL'a başlamış bulundum.Dediğiniz gibi bursun çıkacağı belli değil.Hatta KPSS'yi kazanacağım bile belli değil.Tek belli olan, ikinci dönem YL dersleri ve ödevlerinin KPSS çalışmalarımı etkileyecek olması.Ben de dondurayım eğer oluyorsa diye düşündüm.O sırada aklıma burs çıkabilme ihtimali geldi.Çıkarsa ve ben dondurursam bursum kesilir, her türlü zarara uğrarım diye düşündüm.Burs çıkar ve dondurmazsam derslere giremem ve kalırım,;ama bursum devam eder ve en azından bir kaybım olmuş olur diye düşündüm.Yani her anlamda KPSS için ikinci dönemi ayırmam gerekir diye düşünüyorum;ama derslerden kalmamın bir sakıncası var mıdır beni atarlar mı diye de çekindiğimden sormak istedim bunca şeyi.</p><p>Bu arada hocam neden bir ders seçiyorum.Tüm dersleri seçmiyorum??? Zaten kalacağım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TAN-ER, post: 399070, member: 84764"] Bölümüm edebiyat ve bilindiği üzere atamaları çok az.Bana katılmanıza sevindim;ancak ya burs çıkmazsa ya da KPSS'den atanamazsam diye de korkuyorum açıkçası.Burs çıkmazsa YL'ı donduracağım imkanım varsa ve tabi bunun için burs sonuçlarının kayıt yenileme yapmadan açıklanması gerekiyor;ama dediğim gibi ve sizin de bana katıldığınız gibi burs çıkarsa derslere girmem;ama bursumu alırım.Peki KPSS'yi kazanamazsam diye soruyorum kendime.Boşuna kaldım YL'dan diye içerlenir miyim acaba diyorum.Sanırım içerlenmem.YL'a devam edip KPSS'yi kazanamazsam belki YL'ın ilk dönemini bitirmiş olurum;ama KPSS'yi de Yl yüzünden kazanamadığımı düşünür ve üzülürüm diyorum.Siz ne dersiniz?Yanlış mıyım? [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Bölümüm edebiyat ve bilindiği üzere atamaları çok az.Bana katılmanıza sevindim;ancak ya burs çıkmazsa ya da KPSS'den atanamazsam diye de korkuyorum açıkçası.Burs çıkmazsa YL'ı donduracağım imkanım varsa ve tabi bunun için burs sonuçlarının kayıt yenileme yapmadan açıklanması gerekiyor;ama dediğim gibi ve sizin de bana katıldığınız gibi burs çıkarsa derslere girmem;ama bursumu alırım.Peki KPSS'yi kazanamazsam diye soruyorum kendime.Boşuna kaldım YL'dan diye içerlenir miyim acaba diyorum.Sanırım içerlenmem.YL'a devam edip KPSS'yi kazanamazsam belki YL'ın ilk dönemini bitirmiş olurum;ama KPSS'yi de Yl yüzünden kazanamadığımı düşünür ve üzülürüm diyorum.Siz ne dersiniz?Yanlış mıyım? [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Bla Bla Cari'yi sizden duydum ilk kez.Şimdi biraz araştırdım;ama gideceğim yere pek bir sefer yok.Olsa da saati tutmuyor ya da güven problemi yaşabilirim hocam.İlginiz için teşekkür ederim. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Ales notum iyi sayılır;ancak İngilizcem yok maalesef.Öncelikli amacım KPSS hocam;çünkü bahsettiğim durumlardan dolayı bir an önce para kazanmam gerekiyor.Aileme destek olmam lazım ve şu anda sözlüyüm.Yani yakın zamanda bir çok masrafım olacak gibi.Sözlümün ailesi de artık bir işte çalıştığım haberini almak istiyor.Allah'tan sağlık hükümetten aylık diyorlar açıkcası.YL falan pek umurlarında değil.Onu mesleğini eline aldığında da yapabilirsin diyorlar.Bense hazır çıkmışken bu fırsatı tepmek istemedim ve YL'a başlamış bulundum.Dediğiniz gibi bursun çıkacağı belli değil.Hatta KPSS'yi kazanacağım bile belli değil.Tek belli olan, ikinci dönem YL dersleri ve ödevlerinin KPSS çalışmalarımı etkileyecek olması.Ben de dondurayım eğer oluyorsa diye düşündüm.O sırada aklıma burs çıkabilme ihtimali geldi.Çıkarsa ve ben dondurursam bursum kesilir, her türlü zarara uğrarım diye düşündüm.Burs çıkar ve dondurmazsam derslere giremem ve kalırım,;ama bursum devam eder ve en azından bir kaybım olmuş olur diye düşündüm.Yani her anlamda KPSS için ikinci dönemi ayırmam gerekir diye düşünüyorum;ama derslerden kalmamın bir sakıncası var mıdır beni atarlar mı diye de çekindiğimden sormak istedim bunca şeyi. Bu arada hocam neden bir ders seçiyorum.Tüm dersleri seçmiyorum??? Zaten kalacağım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans-KPSS-Burs Üçgeni ???