Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans-KPSS-Burs Üçgeni ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 398988"><p>bursunuzun çıkacağı belli değil çıkarsa bence 2.dönem sadece 1 ders seçin kpss ye odaklanın Allah muhafaza az alım olursa bölümünüzde yüksek lisansa devam edersiniz benim fikrim bu</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Hocam bnm fikrimde yüksek lisansı akademisyen olmak için yapıyorsanız Ales ve İng notlarınız çok yüksek değilse direk kpss ye yoğunlaşın durumunuzda iyi değilmiş kpss ile atanıp sonra istiyorsanız yüksek lisansa devam edersiniz. Sonuçta akademisyen olmak kimsesiz(torpilsiz) insanlar için nerdeyse imkansız gibi bir şey harcayacağınız zamana yazık. Ama siz diyorsanız ben yüksek lisansı sevdiğimden vaktimde varken yapayım neden kötüdür o zaman diyorsanız kendi düşünceniz gibi yapmanız çok mantıklı. Türkiye de Akademisyen olacağım diye zamanınızı heba etmeyin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 398988"] bursunuzun çıkacağı belli değil çıkarsa bence 2.dönem sadece 1 ders seçin kpss ye odaklanın Allah muhafaza az alım olursa bölümünüzde yüksek lisansa devam edersiniz benim fikrim bu [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam bnm fikrimde yüksek lisansı akademisyen olmak için yapıyorsanız Ales ve İng notlarınız çok yüksek değilse direk kpss ye yoğunlaşın durumunuzda iyi değilmiş kpss ile atanıp sonra istiyorsanız yüksek lisansa devam edersiniz. Sonuçta akademisyen olmak kimsesiz(torpilsiz) insanlar için nerdeyse imkansız gibi bir şey harcayacağınız zamana yazık. Ama siz diyorsanız ben yüksek lisansı sevdiğimden vaktimde varken yapayım neden kötüdür o zaman diyorsanız kendi düşünceniz gibi yapmanız çok mantıklı. Türkiye de Akademisyen olacağım diye zamanınızı heba etmeyin. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans-KPSS-Burs Üçgeni ???