Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Kayıt Sildirme ve Askerlik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayramiralay" data-source="post: 486988" data-attributes="member: 102415"><p>Hocam merhaba, kayıt sildirip kayıt yenileme ve askerlik tecili ile ilgili benim bir sorum var. Şu an uzaktan eğitim veren bir kurumda yüksek lisans yapıyorum ama kaydımı sildirip sonra başka bir üniveriste - bölümde yenileyip tecil uzatmak istiyorum. eski ve yeni programlarım uzaktan eğtiim tezsiz yüksek lisans. </p><p></p><p>Sormak istediğim, kaydımı sildirmeden önce yeni bir uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programına kayıt yaptırıp, sonra eski okuldan kaydımı sildirebilir miyim? aynı anda iki tezsiz yüksek lisansa kayıt yaptırılabiliyor mu? </p><p></p><p>eski bölümden kaydımı sildirdikten sonra yeni bölümüm askerlik tecilimi uzatır mı? Yoksa önce sildirip sonra yeni bir kayıt mı yaptırmam gerekir? teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayramiralay, post: 486988, member: 102415"] Hocam merhaba, kayıt sildirip kayıt yenileme ve askerlik tecili ile ilgili benim bir sorum var. Şu an uzaktan eğitim veren bir kurumda yüksek lisans yapıyorum ama kaydımı sildirip sonra başka bir üniveriste - bölümde yenileyip tecil uzatmak istiyorum. eski ve yeni programlarım uzaktan eğtiim tezsiz yüksek lisans. Sormak istediğim, kaydımı sildirmeden önce yeni bir uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programına kayıt yaptırıp, sonra eski okuldan kaydımı sildirebilir miyim? aynı anda iki tezsiz yüksek lisansa kayıt yaptırılabiliyor mu? eski bölümden kaydımı sildirdikten sonra yeni bölümüm askerlik tecilimi uzatır mı? Yoksa önce sildirip sonra yeni bir kayıt mı yaptırmam gerekir? teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Kayıt Sildirme ve Askerlik