Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans kabul şartlarına itiraz edebileceğimiz ve bu durumu şikayet edebileceğimiz bir yer var mıdır?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="cloudly" data-source="post: 444453" data-attributes="member: 68782"><p>Arkadaşlar merhaba,</p><p></p><p>Sinema ve Televizyon mezunuyum ve Akdeniz Radyo Televizyon Sinema yüksek lisans programına başvuru yaptım.Akdeniz üniversitesinin ilanında tam olarak yazan İletişim Fakültelerinin Radyo Televizyon Sinema veya Güzel Sanatlar Fakültelerinin Sinema Tv mezunu olma şartı.Benimki ise İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema ve Tv bölümü.Bu nedenle başvurumu reddettiler ancak radyo tv adı altında yüksek lisans açan birçok yer var ve hepsi başvurumu kabul etmişti.Bu durumu gerekçe göstererek Akdeniz Üniversitesi'ni şikayet etme şansım var mı sizce?Ve varsa nerelere şikayet etmeliyim.Ya da bu konuda okullar tamamen özgür biri o koşullarda öğrenci alsa da başka bir üniversitenin almama şansı var mı? Bölüm aynı sadece isminde ufak bir değişiklik var ve bu nedenle kabul etmiyolar bu tarz bir saçmalık ancak bizim üniversitelerde olur sanırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cloudly, post: 444453, member: 68782"] Arkadaşlar merhaba, Sinema ve Televizyon mezunuyum ve Akdeniz Radyo Televizyon Sinema yüksek lisans programına başvuru yaptım.Akdeniz üniversitesinin ilanında tam olarak yazan İletişim Fakültelerinin Radyo Televizyon Sinema veya Güzel Sanatlar Fakültelerinin Sinema Tv mezunu olma şartı.Benimki ise İletişim Bilimleri Fakültesi Sinema ve Tv bölümü.Bu nedenle başvurumu reddettiler ancak radyo tv adı altında yüksek lisans açan birçok yer var ve hepsi başvurumu kabul etmişti.Bu durumu gerekçe göstererek Akdeniz Üniversitesi'ni şikayet etme şansım var mı sizce?Ve varsa nerelere şikayet etmeliyim.Ya da bu konuda okullar tamamen özgür biri o koşullarda öğrenci alsa da başka bir üniversitenin almama şansı var mı? Bölüm aynı sadece isminde ufak bir değişiklik var ve bu nedenle kabul etmiyolar bu tarz bir saçmalık ancak bizim üniversitelerde olur sanırım. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans kabul şartlarına itiraz edebileceğimiz ve bu durumu şikayet edebileceğimiz bir yer var mıdır?