Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek lisans eğitimimi zorunlu bıraktım. Bakar mısınız?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tuncelm7" data-source="post: 411669" data-attributes="member: 86519"><p>Yılbaşından sonra askerlik şubesine gönül rahatlığı ile gidebilir ve 1.5yıllık lisans tecil hakkımı kulanabilirm yani? İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim.</p><p></p><p>Peki 4 senelik üniversite mezunları nasıl 27 - 28 yaşına kadar tecil etirebiliyor? Ne yapıyorlar yani. AÖF'de yok. yüksek lisansta yok. Birşekil de AÖF ile hallediyorlar. Benim yüksek lisans yapma haricinde başka hiçbir şekilde askerliğimi 1.5 seneden fazla tecil etme hakkım yok mu ?</p><p></p><p>4 Sene lisans bitirdim. Üniversite 4.yıllık Lisans okuğum için AÖF'de 4 değilde 2 senelik ek üni hakkım yok mu? Bu 2 senelik hakkımdan doğacak olan 2 senelik ek tecilim yok mu?</p><p></p><p>Gerçekten kafam çok karışık. Kulaktan dolma haberler ile geliyorum kusuruma bakmayın. Kolay gelsin.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam cevap yazmadınız, merakla bekliyorum cevabınızı. Teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tuncelm7, post: 411669, member: 86519"] Yılbaşından sonra askerlik şubesine gönül rahatlığı ile gidebilir ve 1.5yıllık lisans tecil hakkımı kulanabilirm yani? İlginiz alakanız için çok teşekkür ederim. Peki 4 senelik üniversite mezunları nasıl 27 - 28 yaşına kadar tecil etirebiliyor? Ne yapıyorlar yani. AÖF'de yok. yüksek lisansta yok. Birşekil de AÖF ile hallediyorlar. Benim yüksek lisans yapma haricinde başka hiçbir şekilde askerliğimi 1.5 seneden fazla tecil etme hakkım yok mu ? 4 Sene lisans bitirdim. Üniversite 4.yıllık Lisans okuğum için AÖF'de 4 değilde 2 senelik ek üni hakkım yok mu? Bu 2 senelik hakkımdan doğacak olan 2 senelik ek tecilim yok mu? Gerçekten kafam çok karışık. Kulaktan dolma haberler ile geliyorum kusuruma bakmayın. Kolay gelsin. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Hocam cevap yazmadınız, merakla bekliyorum cevabınızı. Teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek lisans eğitimimi zorunlu bıraktım. Bakar mısınız?