Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Yüksek lisans derslerini doktora programında saydırmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="qwertsdf" data-source="post: 493362" data-attributes="member: 103980"><p>Şu anda Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü'nde doktora öğrencisiyim. Aynı bölümde yüksek lisans yaptım. Doktora programındaki bazı dersleri yüksek lisansta almıştım. Örneğin Bilimsel Araştırma Yöntemleri, Uluslararası Pazarlama. Yüksek lisansta gördüğüm bu dersleri doktora programında saydırabilir miyim? YÖK'ün LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ MADDE 15'te "(4) Lisans dersleri ders yüküne ve doktora kredisine sayılmaz." diye belirtilmiş. Görüşlerinizi bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qwertsdf, post: 493362, member: 103980"] Şu anda Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü'nde doktora öğrencisiyim. Aynı bölümde yüksek lisans yaptım. Doktora programındaki bazı dersleri yüksek lisansta almıştım. Örneğin Bilimsel Araştırma Yöntemleri, Uluslararası Pazarlama. Yüksek lisansta gördüğüm bu dersleri doktora programında saydırabilir miyim? YÖK'ün LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ MADDE 15'te "(4) Lisans dersleri ders yüküne ve doktora kredisine sayılmaz." diye belirtilmiş. Görüşlerinizi bekliyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Yüksek lisans derslerini doktora programında saydırmak