Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek lisans ders kredisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mapper" data-source="post: 462191"><p><strong>uzmanlık alan dersi derdi tasası</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar konuyu birde bende hortlatacağım kusura bakmayın gerekli yerlerden tatmin edici bilgi alamadım sizler bir akıl verirseniz sevinirim ...</p><p>Yükselisansa 2016-2017 döneminde kayıt oldum işlerimide ince ince araştırırım şuan bahar dönemindeyim ancak güz döneminde 4 ders+ uzmanlık alanı seçmemiz gerekiyormuş ben güz döneminde uzmanlık alanı seçmedim ve bunu bahar dönemine ders kaydı yaparken yönetmliği okuduğumda fark ettim. Üniv. mezun olabilmek için 8 dersin alınması gerektiğini belirtmiş. Her dönemde uzmanık alanı seçmek zorunluymuş. Ben güz döneminde dört ders bahar döneminde de şuan dört ders ve uzmanlık alan dersini seçtim. Ancak güz döneminde uzmanlık alanı seçmedim bu ne gibi sıkıntı doğurur ? Seçmediğim bu zorunlu dersi nasıl alırım bir sonraki güz döneminde mi alabiliyorum ? </p><p>Bir sonraki dönemde alabilirsem o güz döneminin uzmanlık alan dersini nasıl alacağım ? Bu arada mezun olmak için 60 akts kuralı var ve derslerin kaç akts olduğu bilgisine ulaşamadım. Üniv. öğrenci girişinden notlarıma bakıyorum akts bilgileri yok, ancak her dersin kredisi 3, uzmanlık alanın herhangi kredisi yok.</p><p></p><p>Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mapper, post: 462191"] [b]uzmanlık alan dersi derdi tasası[/b] Arkadaşlar konuyu birde bende hortlatacağım kusura bakmayın gerekli yerlerden tatmin edici bilgi alamadım sizler bir akıl verirseniz sevinirim ... Yükselisansa 2016-2017 döneminde kayıt oldum işlerimide ince ince araştırırım şuan bahar dönemindeyim ancak güz döneminde 4 ders+ uzmanlık alanı seçmemiz gerekiyormuş ben güz döneminde uzmanlık alanı seçmedim ve bunu bahar dönemine ders kaydı yaparken yönetmliği okuduğumda fark ettim. Üniv. mezun olabilmek için 8 dersin alınması gerektiğini belirtmiş. Her dönemde uzmanık alanı seçmek zorunluymuş. Ben güz döneminde dört ders bahar döneminde de şuan dört ders ve uzmanlık alan dersini seçtim. Ancak güz döneminde uzmanlık alanı seçmedim bu ne gibi sıkıntı doğurur ? Seçmediğim bu zorunlu dersi nasıl alırım bir sonraki güz döneminde mi alabiliyorum ? Bir sonraki dönemde alabilirsem o güz döneminin uzmanlık alan dersini nasıl alacağım ? Bu arada mezun olmak için 60 akts kuralı var ve derslerin kaç akts olduğu bilgisine ulaşamadım. Üniv. öğrenci girişinden notlarıma bakıyorum akts bilgileri yok, ancak her dersin kredisi 3, uzmanlık alanın herhangi kredisi yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek lisans ders kredisi