Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek lisans ders kredisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Akademik Forum" data-source="post: 449660"><p>Değerli hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Mesajınız üzerine bir "Acaba mı?" dedim ama maalesef hayır, dönemlik ilk dönem 6 ders almak zorundayım sanırım. Bu kanıya nasıl vardığıma dair bilgileri aşağıya yazacağım. İnceleyip bir yanlışım var mı bakarsanız beni çok mutlu edersiniz.</p><p></p><p>Ders programımda yazanlar,</p><p></p><p>- Yüksek lisans öğrencileri ders aşamasında dönemlik en az 30 AKTS'lik ders alabilir.</p><p>- Yüksek lisans öğrencileri ders aşamasında toplam 60 AKTS'yi tamamlamak zorundadır.</p><p>- Öğrenciler ders aşamasında Uzmanlık, Danışmanlık ve Seminer hariç en az 7 ders 21 saati (Ulusal krediyi) tamamlamak zorundadır.</p><p>** Lisans programında bu dersleri almayanlar için bu derslerin alınması zorunludur. Lisans programlarında bu derslerden almış olanlar ise krediyi tamamlayacak sayıda başka seçmeli ders almak zorundadır. <em>(Ben bahsi geçen derslerin hepsini lisans döneminde aldım. Bu şekilde 3 ders var ve hepsinin AKTS'si 3)</em></p><p>Buraya kadar her şey güzel, sizin dediklerinizi de anladım ama sorunum şurada başlıyor.</p><p></p><p>Benim Yüksek Lisans Danışmanlık dersimin AKTS'si 1, YL Uzmanlık Alan Dersi AKTS 8, Üç zorunlu dersimin her birinin AKTS'si 4 ve bunlar toplamda 21 ediyor. Seçmeli derslerin her birinin AKTS'si 3, dolayısı ile üç tane de seçmeli ders seçtim. Yani sanırım bu seçim doğru. 3 Seçmeli, 3 Zorunlu olmak üzere bu dönem 6 dersim var. Yanılıyorsam düzeltin. Çok konuştum, keşke baştan kredi yazarak hata ettiğimi aslında onların AKTS olduğunu söyleseydim. Okulumun yüklediği yük fazla görünüyor.</p><p></p><p>Sanırım gözünüzden kaçmış, bir sorum daha vardı. Cevabı benim için önemli. Onu tekrar kopyalayamadım, onu da cevaplarsanız sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akademik Forum, post: 449660"] Değerli hocam öncelikle çok teşekkür ederim. Mesajınız üzerine bir "Acaba mı?" dedim ama maalesef hayır, dönemlik ilk dönem 6 ders almak zorundayım sanırım. Bu kanıya nasıl vardığıma dair bilgileri aşağıya yazacağım. İnceleyip bir yanlışım var mı bakarsanız beni çok mutlu edersiniz. Ders programımda yazanlar, - Yüksek lisans öğrencileri ders aşamasında dönemlik en az 30 AKTS'lik ders alabilir. - Yüksek lisans öğrencileri ders aşamasında toplam 60 AKTS'yi tamamlamak zorundadır. - Öğrenciler ders aşamasında Uzmanlık, Danışmanlık ve Seminer hariç en az 7 ders 21 saati (Ulusal krediyi) tamamlamak zorundadır. ** Lisans programında bu dersleri almayanlar için bu derslerin alınması zorunludur. Lisans programlarında bu derslerden almış olanlar ise krediyi tamamlayacak sayıda başka seçmeli ders almak zorundadır. [I](Ben bahsi geçen derslerin hepsini lisans döneminde aldım. Bu şekilde 3 ders var ve hepsinin AKTS'si 3)[/I] Buraya kadar her şey güzel, sizin dediklerinizi de anladım ama sorunum şurada başlıyor. Benim Yüksek Lisans Danışmanlık dersimin AKTS'si 1, YL Uzmanlık Alan Dersi AKTS 8, Üç zorunlu dersimin her birinin AKTS'si 4 ve bunlar toplamda 21 ediyor. Seçmeli derslerin her birinin AKTS'si 3, dolayısı ile üç tane de seçmeli ders seçtim. Yani sanırım bu seçim doğru. 3 Seçmeli, 3 Zorunlu olmak üzere bu dönem 6 dersim var. Yanılıyorsam düzeltin. Çok konuştum, keşke baştan kredi yazarak hata ettiğimi aslında onların AKTS olduğunu söyleseydim. Okulumun yüklediği yük fazla görünüyor. Sanırım gözünüzden kaçmış, bir sorum daha vardı. Cevabı benim için önemli. Onu tekrar kopyalayamadım, onu da cevaplarsanız sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek lisans ders kredisi