Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Ders Aşamasının Uzaması ve Tecil
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="symo++" data-source="post: 429301" data-attributes="member: 85461"><p>merhaba..</p><p></p><p>öncelikle bu güzelim ülkede can sıkıcı her şeye hazırlıklı olmak lazım ,bu anlattığınızda o kadar da kritik bir durum yok gerçi yinede..</p><p></p><p>yök genellikle son zamanlar "bu konuda karar mercii üniversitelere aittir ,lütfen ilgili ünivbersite ile irtibata geçiniz" şeklinde bir açıklama yapıyor. mesela biliyorsunuz ki artık öğrenci okuldan atılabilir. bende sanırım sizle aynı durumda olacağım çünkü dondurdum. bir dönemde tek ders aldığım halde hiçbir dersine de sınavınada girmedim. neyse. durumu enstitüye sorduğumda..üç yılda bitirmeniz gerekir. peki ya bitmezse? dediğimde..harç ücretini yatırarak devam edersiniz. atılma yok mu dedim. bizde yok dediler..</p><p></p><p>yine bu soruyu da yök çağrı merkezine sormuş ve "atılma mümkündür ancak ne şekilde ve sürede bunun gerçekleşeceği üniversitelere bırakılmıştır. bu açıklamaya ben o halde dilerlerse istediği kadar uzattırıp atmazlar da değil mi dediğimde evet cevabını almıştım.</p><p></p><p>görüldüğü üzere okuldan okula değişmekte artık prosedürler.askerlik teciline gelince , askerliğiniz normalde 2 yıllık tezli yl için 3 yıl 4 ay tecil ettirlir. buı tarih dondurup dondurmadığınıza göre değişmez. öğrencilik haklarını kaybedebilirsiniz elbette. </p><p></p><p>şimdiden geçmiş olsun. </p><p></p><p>tüm hayatınızda başarılar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="symo++, post: 429301, member: 85461"] merhaba.. öncelikle bu güzelim ülkede can sıkıcı her şeye hazırlıklı olmak lazım ,bu anlattığınızda o kadar da kritik bir durum yok gerçi yinede.. yök genellikle son zamanlar "bu konuda karar mercii üniversitelere aittir ,lütfen ilgili ünivbersite ile irtibata geçiniz" şeklinde bir açıklama yapıyor. mesela biliyorsunuz ki artık öğrenci okuldan atılabilir. bende sanırım sizle aynı durumda olacağım çünkü dondurdum. bir dönemde tek ders aldığım halde hiçbir dersine de sınavınada girmedim. neyse. durumu enstitüye sorduğumda..üç yılda bitirmeniz gerekir. peki ya bitmezse? dediğimde..harç ücretini yatırarak devam edersiniz. atılma yok mu dedim. bizde yok dediler.. yine bu soruyu da yök çağrı merkezine sormuş ve "atılma mümkündür ancak ne şekilde ve sürede bunun gerçekleşeceği üniversitelere bırakılmıştır. bu açıklamaya ben o halde dilerlerse istediği kadar uzattırıp atmazlar da değil mi dediğimde evet cevabını almıştım. görüldüğü üzere okuldan okula değişmekte artık prosedürler.askerlik teciline gelince , askerliğiniz normalde 2 yıllık tezli yl için 3 yıl 4 ay tecil ettirlir. buı tarih dondurup dondurmadığınıza göre değişmez. öğrencilik haklarını kaybedebilirsiniz elbette. şimdiden geçmiş olsun. tüm hayatınızda başarılar dilerim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Ders Aşamasının Uzaması ve Tecil