Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Başvurularında İstenen Not Ortalaması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="++alyansss" data-source="post: 379825" data-attributes="member: 74667"><p>selam valla bu şekil konuşmak istemezdim ama bu okulun çoğu alımı torpil sanırım bunu şu iki olaydan biliyorum , tezlisine başvurdum 2 soru sordular mülakatta tak çıkabilirsin dediler ..sonra formasyonda kazananların hepsi ile tanıştım hemen hepsi bazısı yüzüme bile söyledi olayı... </p><p></p><p>2. sebep te (genelleme için) ben zaten bölümümden memnun değilim 4 duvar arasında sadece ders çalışmam gerekiyor çünkü ben sosyal biriyim iletişimim kuvvetli ondan bil.müh istiyorum ancak yine formasyon döneminde cuma namazı çıkışında bir hoca (yrd.doç veya doç olması lazım ben saygılı olduğumdan prof hocalarla bile iletişimim güçlüdür)arabasıyla bıraktı beni muhabbet ettik hocaya bak sen bana yol gösteriyor kendince torpil şöyle yapılır nevinden kendini suçlamıyorum sanırım ordaki genel düzende hata var ..gidip önceden hocayla konuşmnan kendini anlatman bilmem ne yapman lazım ,ben hep ders çalışan ve hemen hiç ama hiçbir sınavında kopya çekmemiş birityim bana tutarlı gelmedi söylenenler. ayrıca okulun yönetmeliği de tutarlı değil bana göre yani kaliteli bi eğitim verilmiyor her türlü orayı kazansan sanırım hızlı yol alabilirsin diploma açıısndan söylüyorum çok rahat yüksek agno da yaparsın ancak ne kadar çok öğrenirsin işte orasından ben hiç güven vermiyorum bunun yanında eğer "ben tek başıma kimsenin yardımı olmadan da öğrenebiliyorum ve yoğun ders çalışan biriyim" diyebiliyıorsanız orası kazanmanız dahilinde sizin için zararlı olmaktan çok yararlı bi hal de alabilir yine de ben alım değerlendirme konusunda hiç tasvip etmiyorum diğerini de tasvip etmem ancak mantıklı o0lmaklazım...yoksa %100 emek karşılığı ne ise o olmalı derim ben.sonrasında aynı tarzda bi okulu kazandım zaten ama mülakatta torpilim yoktu yine 10 soru sordular 9 tanesini tam doğru cevapladım mutlu oldum ..bil müh deniycem yinede.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="++alyansss, post: 379825, member: 74667"] selam valla bu şekil konuşmak istemezdim ama bu okulun çoğu alımı torpil sanırım bunu şu iki olaydan biliyorum , tezlisine başvurdum 2 soru sordular mülakatta tak çıkabilirsin dediler ..sonra formasyonda kazananların hepsi ile tanıştım hemen hepsi bazısı yüzüme bile söyledi olayı... 2. sebep te (genelleme için) ben zaten bölümümden memnun değilim 4 duvar arasında sadece ders çalışmam gerekiyor çünkü ben sosyal biriyim iletişimim kuvvetli ondan bil.müh istiyorum ancak yine formasyon döneminde cuma namazı çıkışında bir hoca (yrd.doç veya doç olması lazım ben saygılı olduğumdan prof hocalarla bile iletişimim güçlüdür)arabasıyla bıraktı beni muhabbet ettik hocaya bak sen bana yol gösteriyor kendince torpil şöyle yapılır nevinden kendini suçlamıyorum sanırım ordaki genel düzende hata var ..gidip önceden hocayla konuşmnan kendini anlatman bilmem ne yapman lazım ,ben hep ders çalışan ve hemen hiç ama hiçbir sınavında kopya çekmemiş birityim bana tutarlı gelmedi söylenenler. ayrıca okulun yönetmeliği de tutarlı değil bana göre yani kaliteli bi eğitim verilmiyor her türlü orayı kazansan sanırım hızlı yol alabilirsin diploma açıısndan söylüyorum çok rahat yüksek agno da yaparsın ancak ne kadar çok öğrenirsin işte orasından ben hiç güven vermiyorum bunun yanında eğer "ben tek başıma kimsenin yardımı olmadan da öğrenebiliyorum ve yoğun ders çalışan biriyim" diyebiliyıorsanız orası kazanmanız dahilinde sizin için zararlı olmaktan çok yararlı bi hal de alabilir yine de ben alım değerlendirme konusunda hiç tasvip etmiyorum diğerini de tasvip etmem ancak mantıklı o0lmaklazım...yoksa %100 emek karşılığı ne ise o olmalı derim ben.sonrasında aynı tarzda bi okulu kazandım zaten ama mülakatta torpilim yoktu yine 10 soru sordular 9 tanesini tam doğru cevapladım mutlu oldum ..bil müh deniycem yinede. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Başvurularında İstenen Not Ortalaması