Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Başvuruları Hk.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="adayaday" data-source="post: 484122" data-attributes="member: 101434"><p>Merhabalar,</p><p></p><p>Konuyu yanlış yere açmadığımı umarak sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben Trakya Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü 2017 mezunuyum. </p><p>72.5 Yds ve 72.8 Ales puanım var. İstanbul'da yaşadığım için yüksek lisansı da burda okuyarak artık devamlı kalma düşüncesinde idim ancak puanlarım çok yüksek değil. Marmara Üniversitesi İngilizce Üretim Yönetimi ve Pazarlama Bölümü'ne başvuracaktım ki malesef tezli olarak bu bölümü bu dönem açmamışlar. İstanbul Üniversitesi'ne de başvuracağım ancak çok umutlu değilim. Bu sebeple diğer şehirlerdeki üniversitelere bakmam gerekliliğini düşünmeye başladım. Mümkünse ingilizce dilinde bir yüksek lisans eğitimi almak istiyorum. İşletme alanında ve İngilizce olarak bana tavsiye edebileceğiniz ve bu puanlarla kazanma ihtimalim olan, eğitimi kaliteli devlet üniversiteleri var mıdır? </p><p></p><p>Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="adayaday, post: 484122, member: 101434"] Merhabalar, Konuyu yanlış yere açmadığımı umarak sizlere bir şey danışmak istiyorum. Ben Trakya Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetimi Bölümü 2017 mezunuyum. 72.5 Yds ve 72.8 Ales puanım var. İstanbul'da yaşadığım için yüksek lisansı da burda okuyarak artık devamlı kalma düşüncesinde idim ancak puanlarım çok yüksek değil. Marmara Üniversitesi İngilizce Üretim Yönetimi ve Pazarlama Bölümü'ne başvuracaktım ki malesef tezli olarak bu bölümü bu dönem açmamışlar. İstanbul Üniversitesi'ne de başvuracağım ancak çok umutlu değilim. Bu sebeple diğer şehirlerdeki üniversitelere bakmam gerekliliğini düşünmeye başladım. Mümkünse ingilizce dilinde bir yüksek lisans eğitimi almak istiyorum. İşletme alanında ve İngilizce olarak bana tavsiye edebileceğiniz ve bu puanlarla kazanma ihtimalim olan, eğitimi kaliteli devlet üniversiteleri var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Başvuruları Hk.