Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Başvuru Sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Hakan Özyılmaz" data-source="post: 377590" data-attributes="member: 70162"><p>balıkesir üniversitesinin yüksek lisans başvurularında şöyle bir ibare geçiyor; </p><p></p><p>''ilanda belirtilen başvuru evrakları ile birlikte şahsen veya noterden vekalet verdiği kişi aracılığı ile eksiksiz olarak</p><p>enstitümüze teslim etmesi gerekmektedir. Evrakı eksik olan ve/veya, faks (belge geçer) veya mail (elektronik posta) yoluyla yapılan başvurular kesinlikle kabul</p><p>edilmeyecektir. ''</p><p></p><p>benim balıkesire gitme gibi bir durumum yok, fakat buradan anladığım posta ile de kabul etmiyorlar. Vekalet verdiği kişi aracılığıyla ne demek oluyor, illa orada yaşayan birisinin bizzat gidip elden mi teslim etmesi gerekiyor. Hadi diyelim oradan birini bulduk, nasıl vekalet verebilirim ki? bu uzakta yaşayan insanlar için, yüksek lisans başvurusunun önüne geçmek için bir dalavere gibi geldi bana. </p><p></p><p>yabancı öğrenciler içinse şöyle bir ibare yer alıyor;</p><p>başvuru tarihine kadar enstitüde olacak şekilde şahsen veya posta ile yapılır. </p><p></p><p></p><p>niye böyle bir ikilik oluşturulmuş, bu konu benim için çok önemli, yardım ederseniz sevinirim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hakan Özyılmaz, post: 377590, member: 70162"] balıkesir üniversitesinin yüksek lisans başvurularında şöyle bir ibare geçiyor; ''ilanda belirtilen başvuru evrakları ile birlikte şahsen veya noterden vekalet verdiği kişi aracılığı ile eksiksiz olarak enstitümüze teslim etmesi gerekmektedir. Evrakı eksik olan ve/veya, faks (belge geçer) veya mail (elektronik posta) yoluyla yapılan başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. '' benim balıkesire gitme gibi bir durumum yok, fakat buradan anladığım posta ile de kabul etmiyorlar. Vekalet verdiği kişi aracılığıyla ne demek oluyor, illa orada yaşayan birisinin bizzat gidip elden mi teslim etmesi gerekiyor. Hadi diyelim oradan birini bulduk, nasıl vekalet verebilirim ki? bu uzakta yaşayan insanlar için, yüksek lisans başvurusunun önüne geçmek için bir dalavere gibi geldi bana. yabancı öğrenciler içinse şöyle bir ibare yer alıyor; başvuru tarihine kadar enstitüde olacak şekilde şahsen veya posta ile yapılır. niye böyle bir ikilik oluşturulmuş, bu konu benim için çok önemli, yardım ederseniz sevinirim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans Başvuru Sorunu