Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans akademik amaçlı değil!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Liketown" data-source="post: 411719" data-attributes="member: 82641"><p>Arkadaşlar Yeniden Merhaba,</p><p></p><p>Yüksek Lisans başvuruları başladı.Ben 24 Ekim'de yapılan SMMM Staj başlatma sınavını kazandım ve yüksek lisans yaparsam staj süresi 3 seneden 2 seneye inmiş olacak.</p><p>Daha önce de değindiğim üniversitede kalmak falan gibi akademik amacım yok, kariyerim açısından yüksek lisans düşünüyorum.Bu yüzden tezli yapmayı düşünmüyorum.Tezli akademik amaçlı, tezsiz kariyer amaçlı diye duymuştum.Bu doğru mudur acaba?Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Sonradan keşke tezli yapsaydım demek istemiyorum açıkcası</p><p></p><p>Çok Teşekkürler Şimdiden</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Liketown, post: 411719, member: 82641"] Arkadaşlar Yeniden Merhaba, Yüksek Lisans başvuruları başladı.Ben 24 Ekim'de yapılan SMMM Staj başlatma sınavını kazandım ve yüksek lisans yaparsam staj süresi 3 seneden 2 seneye inmiş olacak. Daha önce de değindiğim üniversitede kalmak falan gibi akademik amacım yok, kariyerim açısından yüksek lisans düşünüyorum.Bu yüzden tezli yapmayı düşünmüyorum.Tezli akademik amaçlı, tezsiz kariyer amaçlı diye duymuştum.Bu doğru mudur acaba?Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Sonradan keşke tezli yapsaydım demek istemiyorum açıkcası Çok Teşekkürler Şimdiden [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans akademik amaçlı değil!