Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans 3 yıl 4 ay tehir sorunsalı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="caredon" data-source="post: 477348" data-attributes="member: 31265"><p>Enstitüye başvurumuz yurtiçi yüksek lisansta askerlik tehirinin 3 yıl değil "3 yıl 4 ay" olarak yapılması gerektiği şeklindeydi. Ancak YÖK ve Askere Alma Daire Başkanlıklarını koordineli olarak aradığımda şu bilgileri de aldım. </p><p></p><p>Askere Alma Daire Başkanlığı, 2016da değişen yönetmelik (29690 sayılı) sonucu öğrenim sürelerinin yeniden başladığı konusunda bilgi sahibi olmadıklarını, eğer kendilerine bu şekilde bir yazı ulaşırsa ancak bu şekilde işlem yapılabileceğini belirttiler.</p><p>Akabinde YÖK Eğitim Öğretim Daire Başkanlığına ulaştım. İsmini vermeyen bir yetkili bayana sorunumu anlattım. Hem 4 ay konusunu hem de 2016da çıkan yönetmelik sonucu sıfırlanan öğrenim süreleri nezdinde askerlik tehiri durumunu sordum. Bana dilekçe yazmamı dilekçede durumu açıkça belirtmemi, bu konuyu görüşeceklerini söylediler. 13.06.2017 tarihli 35253 sayılı yazıda belirtilen "a" ve "b" maddelerine istinaden askerlik tehir işlemlerinin yapılabilmesi için gerekenlerin yapılabilmesi amacıyla dilekçe verdim. Dilekçe sonucunu bekliyoruz neler olacak. Yeni gelişmeler olursa buradan yazarım..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="caredon, post: 477348, member: 31265"] Enstitüye başvurumuz yurtiçi yüksek lisansta askerlik tehirinin 3 yıl değil "3 yıl 4 ay" olarak yapılması gerektiği şeklindeydi. Ancak YÖK ve Askere Alma Daire Başkanlıklarını koordineli olarak aradığımda şu bilgileri de aldım. Askere Alma Daire Başkanlığı, 2016da değişen yönetmelik (29690 sayılı) sonucu öğrenim sürelerinin yeniden başladığı konusunda bilgi sahibi olmadıklarını, eğer kendilerine bu şekilde bir yazı ulaşırsa ancak bu şekilde işlem yapılabileceğini belirttiler. Akabinde YÖK Eğitim Öğretim Daire Başkanlığına ulaştım. İsmini vermeyen bir yetkili bayana sorunumu anlattım. Hem 4 ay konusunu hem de 2016da çıkan yönetmelik sonucu sıfırlanan öğrenim süreleri nezdinde askerlik tehiri durumunu sordum. Bana dilekçe yazmamı dilekçede durumu açıkça belirtmemi, bu konuyu görüşeceklerini söylediler. 13.06.2017 tarihli 35253 sayılı yazıda belirtilen "a" ve "b" maddelerine istinaden askerlik tehir işlemlerinin yapılabilmesi için gerekenlerin yapılabilmesi amacıyla dilekçe verdim. Dilekçe sonucunu bekliyoruz neler olacak. Yeni gelişmeler olursa buradan yazarım.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Yüksek Lisans 3 yıl 4 ay tehir sorunsalı