Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kartvel" data-source="post: 503902" data-attributes="member: 105205"><p>Dediklerinizin ben de farkındayım Hocam. Süleyman Demirel Üniversitesi'nin kadro ilanı da, rektör adaylığı ilanı da aynı gün çıktı hatta. Ama rektör ilanıyla rektör seçimleri arasındaki süreden (şu sıralar yani) bahsediyorum ben. Şöyle düzeltilebilir, tabii yine bana söylenenler doğruysa: Bana söylenen, YÖK'e gönderilen bütün taleplerin olumlu sonuçlanmadığı. Dediklerine göre, YÖK'e toplu bir şekilde talep gönderildiği ve YÖK'ün bu taleplerin norm dışı olanlarının tamamen reddettiği, norm içi olanların da küçük bir kısmını onayladığı. Yine dediklerine göre üniversite bir kez daha talep göndermiş ama YÖK olumlu ya da olumsuz bir cevap göndermemiş iki hafta geçmesine rağmen. Ben de buradan bu sonuca ulaşıyorum. YÖK ikinci talebi bekletiyor. Tabii bana söylenenler doğruysa. Ve YÖK üniversiteden universiteye, rektörden rektöre farklı tavır takınabilir bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kartvel, post: 503902, member: 105205"] Dediklerinizin ben de farkındayım Hocam. Süleyman Demirel Üniversitesi'nin kadro ilanı da, rektör adaylığı ilanı da aynı gün çıktı hatta. Ama rektör ilanıyla rektör seçimleri arasındaki süreden (şu sıralar yani) bahsediyorum ben. Şöyle düzeltilebilir, tabii yine bana söylenenler doğruysa: Bana söylenen, YÖK'e gönderilen bütün taleplerin olumlu sonuçlanmadığı. Dediklerine göre, YÖK'e toplu bir şekilde talep gönderildiği ve YÖK'ün bu taleplerin norm dışı olanlarının tamamen reddettiği, norm içi olanların da küçük bir kısmını onayladığı. Yine dediklerine göre üniversite bir kez daha talep göndermiş ama YÖK olumlu ya da olumsuz bir cevap göndermemiş iki hafta geçmesine rağmen. Ben de buradan bu sonuca ulaşıyorum. YÖK ikinci talebi bekletiyor. Tabii bana söylenenler doğruysa. Ve YÖK üniversiteden universiteye, rektörden rektöre farklı tavır takınabilir bence. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...