Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Arafta" data-source="post: 500946" data-attributes="member: 102027"><p>Kıymetli hocam, Öğretim üyesi tanımı profesör, doçent ve doktor öğretim üyesini tanımlar. 2547 S.K. böyle der. Öğretim üyesi alımlarında kriter her üniversite tarafından belirlenen akademik atama ölçütleridir. Çalışmalarınız bu ölçütlere göre sıralanır. Kiminle çalışmak istediğine karar vermek üniversitenin haddine değildir. Atama ölçütlerine göre kim daha liyakatli ise onun atanması gerekir. Usta-çırak ilişkisini akademide duyunca çıldırıyorum ne ustası ne çırağı, sanayi mi burası. Öyle bile olsa; bu usta, başka ustanın çırağının onun çırağından elli kat daha iyi olmadığını nereden biliyor da kendi çırağını yükseltiyor? O yüzden yine düşüncelerinize katılmıyorum. Her yerde süreç böyle işliyor diyorsunuz, süreci böyle işletenlerin hakkından Allah bir gün gelir İnş.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Dr. Öğr. Gör. lisans ve önlisans düzeyinde çok iyi ders anlatıyor ancak lisansüstü düzeyde araştırma, geliştirme, tez yönetme gibi konularda bu performansı gösteremiyorsa bu durumda öğretim görevlisi olarak işini iyi yapan biri Dr. Öğr. Üyesi olarak işini iyi yapamayabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Arafta, post: 500946, member: 102027"] Kıymetli hocam, Öğretim üyesi tanımı profesör, doçent ve doktor öğretim üyesini tanımlar. 2547 S.K. böyle der. Öğretim üyesi alımlarında kriter her üniversite tarafından belirlenen akademik atama ölçütleridir. Çalışmalarınız bu ölçütlere göre sıralanır. Kiminle çalışmak istediğine karar vermek üniversitenin haddine değildir. Atama ölçütlerine göre kim daha liyakatli ise onun atanması gerekir. Usta-çırak ilişkisini akademide duyunca çıldırıyorum ne ustası ne çırağı, sanayi mi burası. Öyle bile olsa; bu usta, başka ustanın çırağının onun çırağından elli kat daha iyi olmadığını nereden biliyor da kendi çırağını yükseltiyor? O yüzden yine düşüncelerinize katılmıyorum. Her yerde süreç böyle işliyor diyorsunuz, süreci böyle işletenlerin hakkından Allah bir gün gelir İnş. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Dr. Öğr. Gör. lisans ve önlisans düzeyinde çok iyi ders anlatıyor ancak lisansüstü düzeyde araştırma, geliştirme, tez yönetme gibi konularda bu performansı gösteremiyorsa bu durumda öğretim görevlisi olarak işini iyi yapan biri Dr. Öğr. Üyesi olarak işini iyi yapamayabilir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...