Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tumua" data-source="post: 500915" data-attributes="member: 98156"><p>Arkadaşlar daha önce bu soruyu sormuştum yukarıda ama bugün kesinliğini öğrendim araştırma görevlisi ilanlarının neden çıkmadığına dair. Belli ki YÖK kamuoyuna biz üniversitelere devrettik diyerek el altından yine bu süreci idare ediyor ve üniversiteler YÖK'ten onay almak için izin bekliyorlar. Şaka değil gerçek! Bulunduğum fakültenin önemli ve yüksek idari kadrolarından biri bunu bugün bize söyledi üstelik bahsettiğim kişi YÖK başkanı ile oldukça yakın ilişkiler içerisinde daha doğrusu eski öğrencisi. Yani YÖK iznini bekliyorlar. Söylenildiğine göre YÖK her perşembe bu izinleri toptan veriyormuş ama birkaç haftadır herhangi bir bildirim gelmiyormuş YÖKten. gayri resmi bir süreç söz konusu. İşte bu yüzden ilanlar çıkmıyor yoksa universitelerin belirlediği herhangi bir ay yok yani kimse illa Aralık'ta çıkacağız demiyor. Bilginiz olsun.</p><p></p><p>Nitekim yukarıda da gimmurat arkadaşımız parantez içerisinde öğretim üyeleri için de sürecin aslında yökten geçtiğini duyduğunu belirtti aynı şekilde ar gör ve öğr gör için de geçerli olan sistem budur. Biz karışmayız ama yine de bir bakalım diyor YÖK tyani. Bu kadar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tumua, post: 500915, member: 98156"] Arkadaşlar daha önce bu soruyu sormuştum yukarıda ama bugün kesinliğini öğrendim araştırma görevlisi ilanlarının neden çıkmadığına dair. Belli ki YÖK kamuoyuna biz üniversitelere devrettik diyerek el altından yine bu süreci idare ediyor ve üniversiteler YÖK'ten onay almak için izin bekliyorlar. Şaka değil gerçek! Bulunduğum fakültenin önemli ve yüksek idari kadrolarından biri bunu bugün bize söyledi üstelik bahsettiğim kişi YÖK başkanı ile oldukça yakın ilişkiler içerisinde daha doğrusu eski öğrencisi. Yani YÖK iznini bekliyorlar. Söylenildiğine göre YÖK her perşembe bu izinleri toptan veriyormuş ama birkaç haftadır herhangi bir bildirim gelmiyormuş YÖKten. gayri resmi bir süreç söz konusu. İşte bu yüzden ilanlar çıkmıyor yoksa universitelerin belirlediği herhangi bir ay yok yani kimse illa Aralık'ta çıkacağız demiyor. Bilginiz olsun. Nitekim yukarıda da gimmurat arkadaşımız parantez içerisinde öğretim üyeleri için de sürecin aslında yökten geçtiğini duyduğunu belirtti aynı şekilde ar gör ve öğr gör için de geçerli olan sistem budur. Biz karışmayız ama yine de bir bakalım diyor YÖK tyani. Bu kadar [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...