Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sabır taşıı" data-source="post: 500674"><p><strong>Yardım</strong></p><p></p><p>Merhaba, ilk defa yazıyorum. Bu başlığın konusu olmadığı için öncelikle özür dilerim. Ancak, bu konu başlığı çok aktif olduğu için buradan sormak istedim. Bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok memnun olurum. Bildiğiniz gibi, bazı üniversiteler akademik kadro ilanlarında "doçentler dr.öğretim üyesi kadrosuna, profesörler de doçent kadrosuna başvuramaz" koşulunu bildiriyor. Bazılarında ise, böyle bir koşul yok... Anlayamadığım konu şu: doçent unvanlı bir kişi dr. öğretim üyesi kadrosuna razı ise; üniversiteler neden daha donanımlı olan bu kişiyi almamak için direnir??</p><p></p><p>Bu koşulun yasal bir dayanağı var mıdır? Hukuki açıdan yapılabilecek bir şey var mıdır, acaba? Örneğin, bu koşul dava edilip, yürütmeyi durdurma kararı alınması mümkün müdür? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sabır taşıı, post: 500674"] [b]Yardım[/b] Merhaba, ilk defa yazıyorum. Bu başlığın konusu olmadığı için öncelikle özür dilerim. Ancak, bu konu başlığı çok aktif olduğu için buradan sormak istedim. Bilgisi olanlar cevaplayabilirse çok memnun olurum. Bildiğiniz gibi, bazı üniversiteler akademik kadro ilanlarında "doçentler dr.öğretim üyesi kadrosuna, profesörler de doçent kadrosuna başvuramaz" koşulunu bildiriyor. Bazılarında ise, böyle bir koşul yok... Anlayamadığım konu şu: doçent unvanlı bir kişi dr. öğretim üyesi kadrosuna razı ise; üniversiteler neden daha donanımlı olan bu kişiyi almamak için direnir?? Bu koşulun yasal bir dayanağı var mıdır? Hukuki açıdan yapılabilecek bir şey var mıdır, acaba? Örneğin, bu koşul dava edilip, yürütmeyi durdurma kararı alınması mümkün müdür? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...