Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kartvel" data-source="post: 500654" data-attributes="member: 105205"><p>Hocalarım yorumlarınıza ihtiyacım var.</p><p></p><p>Daha önce de ifade ettiğim gibi, Öğr.Gör.Dr.'um. Çeşitli kaynaklarım, üniversitemin benim pozisyonuma Dr. Öğr. Üyesi kadrosu açılacağını söylemesine rağmen, bu son süreçte açılan ilanda böyle bir ilan yoktu. Bu ilandan önce birkaç kişinin de söylediği gibi nisanda bir ilana daha çıkılacakmış. Söylenen şey, ilk ilanın, 2018 Aralık'tan önce planlamaya dahil edilenlerle ilgili olduğu, acil durumda olanların ilanlarının bu ilanda çıktığı. Ama daha birkaç gün önce doçent olan bir kişi de bu ilanda yer aldı. </p><p></p><p>Sorum şu: Seçimden sonra ilana çıkılacağı söyleniyor bir anlamda nisan denerek. Ekonomist Atilla Yeşilada'ya göre seçimden sonra ülke olarak bizleri acı reçeteler bekliyor. Hükümetin seçimden sonra tüm bu kadro alımlarını durdurma ya da fazlasıyla ince elemesi ihtimali var mı sizce? Ben tabii hayal kırıklığına uğradım. Bundan sonrası için umutlanmamak en iyisi diye düşünüyorum. Benim pozisyonuma 2019 yılı için norm kadro açılması, mutlaka o pozisyon için ilana çıkılacağı anlamına gelmiyor galiba. Bir de tabii Rektör'ün mayıs ayında görev süresinin dolması handikapı da var. </p><p></p><p>Kimseyle konuşamadığım için buraya yazıyorum, kusura bakmayın, kafanızı şişirmek istemem ama bir yandan da beni bu duruma düşürenler utansın diyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kartvel, post: 500654, member: 105205"] Hocalarım yorumlarınıza ihtiyacım var. Daha önce de ifade ettiğim gibi, Öğr.Gör.Dr.'um. Çeşitli kaynaklarım, üniversitemin benim pozisyonuma Dr. Öğr. Üyesi kadrosu açılacağını söylemesine rağmen, bu son süreçte açılan ilanda böyle bir ilan yoktu. Bu ilandan önce birkaç kişinin de söylediği gibi nisanda bir ilana daha çıkılacakmış. Söylenen şey, ilk ilanın, 2018 Aralık'tan önce planlamaya dahil edilenlerle ilgili olduğu, acil durumda olanların ilanlarının bu ilanda çıktığı. Ama daha birkaç gün önce doçent olan bir kişi de bu ilanda yer aldı. Sorum şu: Seçimden sonra ilana çıkılacağı söyleniyor bir anlamda nisan denerek. Ekonomist Atilla Yeşilada'ya göre seçimden sonra ülke olarak bizleri acı reçeteler bekliyor. Hükümetin seçimden sonra tüm bu kadro alımlarını durdurma ya da fazlasıyla ince elemesi ihtimali var mı sizce? Ben tabii hayal kırıklığına uğradım. Bundan sonrası için umutlanmamak en iyisi diye düşünüyorum. Benim pozisyonuma 2019 yılı için norm kadro açılması, mutlaka o pozisyon için ilana çıkılacağı anlamına gelmiyor galiba. Bir de tabii Rektör'ün mayıs ayında görev süresinin dolması handikapı da var. Kimseyle konuşamadığım için buraya yazıyorum, kusura bakmayın, kafanızı şişirmek istemem ama bir yandan da beni bu duruma düşürenler utansın diyorum. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...