Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Y.Musaoglu" data-source="post: 500587"><p><strong>Öğrt gör. Öncelikli alanlar</strong></p><p></p><p>Gerçekten belirlenen özellikteki bölümlerde öğretim görevlisi konusunun anlaşılamaması ilginç...Durum şu ;</p><p>Bildiğiniz gibi 4 yıllık eğitim veren bölümlere,yani lisans programlarına "öğretim üyesi temininde güçlük çekilen özellikli alanlar ile sağlık programlarındaki klinik ve laboratuvar uygulamaları veya mühendislik laboratuvar uygulamalarında ihtiyaç duyulanlar bölümler" haricinde Öğretim görevlisi alımını Yök kabul etmiyordu..Sadece araştırma görevlisi alınabiliyordu(Öğretim üyeleri bu karara dahil değil tabi).Geçen ay yapılan yüksek öğretim toplantısında lisans programlarına öğretim görevlisi alımı için ihtiyaç duyulan alanlar belirlenmiş,bu alanlar için 2019 sonuna kadar öğr. gör alınabileceği belirtilmiş.Bir diğer kriter olarakta bu bölümler haricinde yine de öğretim görevlisi alınnmak isteniyorsa alınacak kişinin doktora/ sanatta yeterlilik mezunu olması gerekiyormuş.Yani öğretim görevlisi sadece bu bölümlere alınacak diye bir konu yok,MYO lara her bölüme yine öğretim görevlisi alınabiliyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Y.Musaoglu, post: 500587"] [b]Öğrt gör. Öncelikli alanlar[/b] Gerçekten belirlenen özellikteki bölümlerde öğretim görevlisi konusunun anlaşılamaması ilginç...Durum şu ; Bildiğiniz gibi 4 yıllık eğitim veren bölümlere,yani lisans programlarına "öğretim üyesi temininde güçlük çekilen özellikli alanlar ile sağlık programlarındaki klinik ve laboratuvar uygulamaları veya mühendislik laboratuvar uygulamalarında ihtiyaç duyulanlar bölümler" haricinde Öğretim görevlisi alımını Yök kabul etmiyordu..Sadece araştırma görevlisi alınabiliyordu(Öğretim üyeleri bu karara dahil değil tabi).Geçen ay yapılan yüksek öğretim toplantısında lisans programlarına öğretim görevlisi alımı için ihtiyaç duyulan alanlar belirlenmiş,bu alanlar için 2019 sonuna kadar öğr. gör alınabileceği belirtilmiş.Bir diğer kriter olarakta bu bölümler haricinde yine de öğretim görevlisi alınnmak isteniyorsa alınacak kişinin doktora/ sanatta yeterlilik mezunu olması gerekiyormuş.Yani öğretim görevlisi sadece bu bölümlere alınacak diye bir konu yok,MYO lara her bölüme yine öğretim görevlisi alınabiliyor.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...