Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kalamarr123" data-source="post: 500504" data-attributes="member: 101318"><p>Herkese merhaba, benden çok daha tecrübeli olan akademisyen adaylarına ve halen akademisyen olarak görev yapan hocalarıma danışıyorum; ben nerede hata yapıyorum ? 4 yıllık lisans dönemimin 2. yılının sonunda akademisyenlik hayali ile yola çıktım ve YDS çalışmaya başladım. 4. sınıfın sonunda en yüksek 90 puan alarak yabancı dil derdinden kurtuldum (Sırası ile 35-55-64-78-90), bu arada ALES'i de kendimce hallettim (75.50, bizim bölümler için kötü bir puan değil), ardından araştırma görevlisi sınavlarını kovaladım ve 2018 yılından bu yana 3 üniversitede sınava girmeye hak kazandım 2 üniversitede ön elemede 1. 1 üniversite ön elemede 2. olarak. Ardından sınavlara gittim ve gittiği her üniversitede sınav sonrası 2. (Yedek) olarak eve döndüm. Sınava girmeden önce bana referans olan dekan hocalarım olmasına rağmen (Yaptıkları şey hakkını yemeyin çalışkan birisidir demek) ben niçin 2. oluyorum ? sınavlarım da iyi geçerken bunun sebebi nedir, nerede yanlış yapıyorum bu bilgiler doğrultusunda bana öneride bulununuz lütfen ? Çıkmaza düştüm hevesimin tükenmesinden korkuyorum. Şuan İzmir'de büyük bir devlet üniversitesi yüksek lisans yapıyorum ve tezi savunmaya çıkmayacağım, bu işin sonu ne olacak yaşayanlar lütfen bir öneride bulunsun. Teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kalamarr123, post: 500504, member: 101318"] Herkese merhaba, benden çok daha tecrübeli olan akademisyen adaylarına ve halen akademisyen olarak görev yapan hocalarıma danışıyorum; ben nerede hata yapıyorum ? 4 yıllık lisans dönemimin 2. yılının sonunda akademisyenlik hayali ile yola çıktım ve YDS çalışmaya başladım. 4. sınıfın sonunda en yüksek 90 puan alarak yabancı dil derdinden kurtuldum (Sırası ile 35-55-64-78-90), bu arada ALES'i de kendimce hallettim (75.50, bizim bölümler için kötü bir puan değil), ardından araştırma görevlisi sınavlarını kovaladım ve 2018 yılından bu yana 3 üniversitede sınava girmeye hak kazandım 2 üniversitede ön elemede 1. 1 üniversite ön elemede 2. olarak. Ardından sınavlara gittim ve gittiği her üniversitede sınav sonrası 2. (Yedek) olarak eve döndüm. Sınava girmeden önce bana referans olan dekan hocalarım olmasına rağmen (Yaptıkları şey hakkını yemeyin çalışkan birisidir demek) ben niçin 2. oluyorum ? sınavlarım da iyi geçerken bunun sebebi nedir, nerede yanlış yapıyorum bu bilgiler doğrultusunda bana öneride bulununuz lütfen ? Çıkmaza düştüm hevesimin tükenmesinden korkuyorum. Şuan İzmir'de büyük bir devlet üniversitesi yüksek lisans yapıyorum ve tezi savunmaya çıkmayacağım, bu işin sonu ne olacak yaşayanlar lütfen bir öneride bulunsun. Teşekkürler. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...