Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kartvel" data-source="post: 499981" data-attributes="member: 105205"><p>Hocam maaş farkı bazı üniversitelere verilen "geliştirme ödeneği" denen ödenek nedeniyle ortaya çıkıyor aslında. Ar.Gör.'ler bu ödeneğin tamamını alırken biz, tam bilmiyorum ama, mesela % 50'sini ya da 60'ını alıyoruz. Dr.Öğr.Üyeleri de yine zannederim tamamını alıyorlar. Kadro ilerleme nedeniyle alınan bir zam da var sonuçta. O da eklenince maaş, dediğim gibi, neredeyse 2000 liraya yakın farklılaşıyor. </p><p></p><p>Eşim, ben yüksek lisans ve doktorayla uğraşırken "Niye yüksek lisans/doktora yapıyorsun? Bizi ihmal ediyorsun. Nefsini tatmin etmek için bize harcaman gereken zamanı böyle şeylere harcıyorsun, bencilsin." derdi. Hasbelkader Öğretim Görevlisi oldum. Öğretmendim. Şimdi bu kadro işi de olsa neden bütün bunlarla ugraştığımı daha iyi anlar diye düşünüyorum. Böylece doçentliğe hazırlanırken yine bu tür şikayetler duymam diye umuyorum. </p><p></p><p>Ama dediğiniz gibi sonuç hep aynı noktaya çıkıyor: Kafayı gömüp çalışmam gerekiyor. Hayat bana bunu dayatıyor. Beklemek bir şey kazandırmıyor. </p><p></p><p>Çok teşekkür ederim Hocam mesajınız için.</p><p></p><p>Edit: Bu arada 9 Eylül de ilana çıkmış. İnşallah devamı gelir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kartvel, post: 499981, member: 105205"] Hocam maaş farkı bazı üniversitelere verilen "geliştirme ödeneği" denen ödenek nedeniyle ortaya çıkıyor aslında. Ar.Gör.'ler bu ödeneğin tamamını alırken biz, tam bilmiyorum ama, mesela % 50'sini ya da 60'ını alıyoruz. Dr.Öğr.Üyeleri de yine zannederim tamamını alıyorlar. Kadro ilerleme nedeniyle alınan bir zam da var sonuçta. O da eklenince maaş, dediğim gibi, neredeyse 2000 liraya yakın farklılaşıyor. Eşim, ben yüksek lisans ve doktorayla uğraşırken "Niye yüksek lisans/doktora yapıyorsun? Bizi ihmal ediyorsun. Nefsini tatmin etmek için bize harcaman gereken zamanı böyle şeylere harcıyorsun, bencilsin." derdi. Hasbelkader Öğretim Görevlisi oldum. Öğretmendim. Şimdi bu kadro işi de olsa neden bütün bunlarla ugraştığımı daha iyi anlar diye düşünüyorum. Böylece doçentliğe hazırlanırken yine bu tür şikayetler duymam diye umuyorum. Ama dediğiniz gibi sonuç hep aynı noktaya çıkıyor: Kafayı gömüp çalışmam gerekiyor. Hayat bana bunu dayatıyor. Beklemek bir şey kazandırmıyor. Çok teşekkür ederim Hocam mesajınız için. Edit: Bu arada 9 Eylül de ilana çıkmış. İnşallah devamı gelir. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...