Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Rsvs" data-source="post: 499434" data-attributes="member: 86830"><p>Merhaba hocalarim,</p><p>kimse bunu zevkine yapmaz diye düsünüyorum. 4 yildir alanimda alim bekliyorum. Ilk defa aralikta birden fazla kadro aciklandi. Kadrolarin ayni anda acilmasindan sinavlari da ya cakisti ya da pespese oldu. Kimisi basvuru yaparken bunu dikkate alamiyor, kimisi daha dikkatli davraniyor. Listelerde hemen hemen ayni kisiler vardi. Konya`da sinav oldugu gün Corum`da da sinav oldu hemen bir gün sonra Rize`de. Ben sadece Konya ve Rize'ye basvurdum. Konya'da katilan arkadaslar Rize'ye bosuna gidiyorsun, adaylari belliymis demelerine ragmen 2 yasindaki cocugumla 1000 km yakin bir mesafe gittik, gece ordaydik, sabah sinava girdim. Kimse bunu zevkine yapmaz. Bizim arabamiz vardi gittik gidemeyen de olmustur elbet. Konya'da 8 kisi girmistik, Rize'de 6. </p><p>Bazen sartlar el vermiyor hocam. Gidemeyedebilirdim. </p><p></p><p>Basvurdugum tüm kadrolarda ön degerlendirmede 1. sirada, nihai sonuc aciklaninca yedek adayim. Önümde 12'sinde Kocaeli'nde 1 sinav kaldi ve benim ümidim tükendi. Emin olun zevkime gitmiyorum her seferinde 1000 km'yi. </p><p>Dilerim herkes hak ettigini alir ve kimsenin bu ugurda daha fazla hakkina girilmez!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Rsvs, post: 499434, member: 86830"] Merhaba hocalarim, kimse bunu zevkine yapmaz diye düsünüyorum. 4 yildir alanimda alim bekliyorum. Ilk defa aralikta birden fazla kadro aciklandi. Kadrolarin ayni anda acilmasindan sinavlari da ya cakisti ya da pespese oldu. Kimisi basvuru yaparken bunu dikkate alamiyor, kimisi daha dikkatli davraniyor. Listelerde hemen hemen ayni kisiler vardi. Konya`da sinav oldugu gün Corum`da da sinav oldu hemen bir gün sonra Rize`de. Ben sadece Konya ve Rize'ye basvurdum. Konya'da katilan arkadaslar Rize'ye bosuna gidiyorsun, adaylari belliymis demelerine ragmen 2 yasindaki cocugumla 1000 km yakin bir mesafe gittik, gece ordaydik, sabah sinava girdim. Kimse bunu zevkine yapmaz. Bizim arabamiz vardi gittik gidemeyen de olmustur elbet. Konya'da 8 kisi girmistik, Rize'de 6. Bazen sartlar el vermiyor hocam. Gidemeyedebilirdim. Basvurdugum tüm kadrolarda ön degerlendirmede 1. sirada, nihai sonuc aciklaninca yedek adayim. Önümde 12'sinde Kocaeli'nde 1 sinav kaldi ve benim ümidim tükendi. Emin olun zevkime gitmiyorum her seferinde 1000 km'yi. Dilerim herkes hak ettigini alir ve kimsenin bu ugurda daha fazla hakkina girilmez! [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
YÖK Başkanlığının Üniversitelere Kadro Verme Yetkisi Kaldırıldı...